perjantai 30. marraskuuta 2012

Manumiinan Enkelikalenteri päivä 30:
Niin tuli viimeinen kalenteripäivä. Laitoin kortteja kaksin kappalein. Molemmissa on niitä kirppikseltä löytyneitä enkelikiiltokuvia. Kortteja jäi sitten ylikin. Julkaisen niitä joulukuun puolella. Kiitos Manumiinalle! Kiitos kaikille muille osallistujille! Silpputehdas toivottaa kalenterintekijöille: Hymyä ja hyvää mieltä joulukuulle!Sekä Hyvää Joulunaikaa!

10 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Huomenta, miten ihania kortteja! Olisiko tuo ylimmäinen vapaa? Jos on, niin voiko tehdä etukäteivarauksen? Vakaa tarkoitukseni on tehdä joulukuussa vaihtoon vapaita enkelikortteja ja myös jouluisia kortteja. Joten silloin voisimme sopiva vaihdosta tarkemmin, jos löydät minun tulevasta tarjostani itselle mieluisaa. Kiitos, että tulit mukaan enkelikalenteriin!

sirkkis kirjoitti...

Ihastuttavat kortit.
Kiitos, oli hienoa tutustua sinuun ja enkeleihisi Sisko!

Arja L kirjoitti...

Lapsuuden Muistokirjoissa nu kauniit enkelit olivat hyvin suosittuja.
On ollut kiva käydä enkeleitäsi katselemassa ja kommentteja jättämässä.Kiitos!

tarja.o kirjoitti...

oletpas tehnyt upeat juhlalliset kortit näin "päättäjäis" päivälle. Erityisesti tuo ylimmäinen aiheutti voihkaisun suun pielissäni:)) niin kaunis! Olisin kysellyt tuota itsekkin, mutta sanna ehti:)

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kauniit kortit. Minä kun monesta kaupasta etsin enkelikiiltokuvia enkä vaan löytänyt. Ei Tiimarista ei mistään...ainakaan täällä meillä.Kiitos myös sinulle hymyä ja iloista mieltä ja lempeää joulukuuta.
Tapaillaan kun kiireeltä keretää.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥♥♥ Ihania ♥♥♥

Saila kirjoitti...

Kauniita ovat!

Kotilaiska kirjoitti...

Ai ai kuinka hurmaavan viehättäviä enkeleitä kauniissa korteissasi

Kotilaiska kirjoitti...

Vielä tulin kysymään siitä enkelistä joka silpputehtaalta lensi kotilaiskan postilootaan että olenko mä ehdottanu vaihtoo vai miks tää tänne kera kavereittensa lensi ilahduttamaan mua ihan suunnattomasti. Kiitos <3 sinulle ja kerro toki minkä kortteistani haluat vaihturiksi

Selma kirjoitti...

Upeita, kauniita!
Hyvää joulukuun alkua :)