torstai 22. elokuuta 2013

Mr Darcy


"Welcome to Silpputehdas Mr Darsy"
Korttisivuston haasteessa arvottiin palkinto, sponsorina oli Paperilohikäärme. Sain valita kolmesta varsin herkullisesta leimasetistä haluamani. Ompelutarvikesetti oli aivan ihana, mutta niitä Silpputehtaalla jo on, samoin Alicese leimasimia (vaikka nuokin ostaisin heti, jos olisi valuuttarekkakuorma) Päädyin Mr Darsy-settiin. Tässä kaksi ensimmäistä korttia.
Ylempi: "Pride and Prejudice" ja alempi on sitten tuo kuvan alla lainausmerkeissä oleva.

Leimailin kuvat ja tekstin ruudulliselle paperille. Mr Darcy sai myös kulmaleimat. Ne ja teksti on leimattu Brilliance Pearl Rust värillä Paperissa itsessään oli koukeroista tekstiä samalla sävyllä. Reunan tähtikaaret on tehty metallisabluunalla. Väri700 Glitter Paste (pasta) oikeita jossakin täällä olevia lastoja ei näkynyt missään, käytin koottavaa muovilusikkaa joka on tullut jäätelön mukana. Puinen jäätelötikkukin olisi käynyt tai "Mäkin" kahvitikku. Pastan kuivuttua lisäsin joihinkin isommista tähdistä extra-annoksen turkoosia Sticklesiä (kimalleliima?) Reunaviimeistely ruskealla leimasinvärillä

Ylemmässä kortissa on metallikoristeet jotka on leikattu yhdestä isommasta, koloihin laitettu turkoosia Sticklesiä. Kukat on otettu vanhasta kynttilämansetista ja keskelle liimattu helmet. Jossakin kimaltelee geelikynäkin.

Olisivat molemmat käyneet P*skikseenkin, mutta sinne sitten eri kortti...


1 kommentti:

Hane kirjoitti...

Tartti tännekin vielä tulla kuolaan ton darcyn perään...Aaaaah ;o) Ihana on !