tiistai 17. kesäkuuta 2014

IIK Ötököitä!Kolmen ATC-kortin sarja "Ötökkä"
Ostin IIK ihanan ötökkäleimasinsetin askartelukirppikseltä. Pitihän heti korttejakin tehdä. Näissä näkyy vain osa setin öttömönkiäisistä...
1/3 Ensimmäinen kortti on tehty niin, että teksti on leimattu marmorikuvioiselle taustalle. Sarvekas öttiäinen on leimattu Bilteman kaksipuoliteippiin kiinnitetylle silkkipaperille. Tässä kuvaa ei ole leikattu irti vaan myös taustan silkkipaperi näkyy kortissa. Teksti kumminkin näkyy siitä läpi. Päälle on leimattu teksti.Reunaviimeistely leimasinvärillä.
2/3 Toinen kortti on leimattu kuivapintaiselle yksiväriselle kierrätyspohjalle. Taustaksi on kiinnitetty sama marmorikuvioitu kortti kuin kahdessa muussa kortissa on etupuolella. Tässä vastakkain leimatut hyönteiset muodostavat symmetrisen kuvion ja jotenkin jännittävän tunnelmankin mielestäni. Kortin reunoissa on leimasinväriä.
3/3 Kolmas kortti on sekin marmorikuvioiselle pohjalle leimattu. Ötökät ovat tässäkin vastakkain ja toisella on pikkuisia avustajia mukanaan. Pienet leimat ovat aikaisemmin hankitusta setistä. Tässäkin reunaviimeistely leimasinväriä.
Kaikki eivät tykkää hyönteisten kuvista, tiedän... Minä tykkään!! Siis kuitenkin mieluiten kuvia vaan kiitos! Luonnossa en niitä niin kaipaa, ainakaan iholleni. Siltikin on jotenkin harmi jos luonnostamme katoaa jotain mikä sinne on kuulunut. Samoin harmi on sekin, että lisääntyy ja leviää jotakin sellaista joka ei sinne ole kuulunut, johon ei olla totuttu tai joka aiheuttaa harmia. Kuten esim hirvikärpäset ja punkit!
Hyvää juhannusta kumminkin korttikaverit! Ja ehkä ötökät ovat lumisadetta mukavampi vaihtoehto juhannuksena?

4 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Tykkään!
On todella kiva lukea, miten olet korttisi tehnyt; saa itsellekin ideoita.
Minä ehkä kannatan enemmän lumisadetta kuin esim. sankkaa hyttysparvea :)

Selma kirjoitti...

Ötökkäaika on käsillä juuri nyt. Ihanaa Mittumaaria sinulle :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

UPEITA.
Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle

sirppis kirjoitti...

Hienoja ötököitä!