torstai 3. heinäkuuta 2014

"Huumaava kesä"

Tässä ATC kprtti jonka taustakoukerot on kohokuvioitu Big shotilla. Sen jälkeen on laahattu pintaa kullanvärisellä leimasinvärillä. Korttiin on lisätty kaksi kiiltokuvaa, kuvioleikkurilla leikatut sydän ja perhonen. Kortin alareunassa on pätkä lahjanauhaa.
Olen saanut myös postissa Macalta upean vaihtokortin, mutta siitä en saa kuvaa kun kamerat ovat molemmat naapurimaan puolella suuressa kansainvälisessä jenkkiautokokoontumisessa.

7 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Mielettömän ihana ja kaunis.
Mukavaa viikonloppua.

Maca kirjoitti...

Todella kesäinen kortti!

Viltsu kirjoitti...

Hurmaavaa nostalgiaa ja kaunista kiekuraa taustalla.
Olikos kiva jenkkiautotapahtuma? ei kai nyt sentäs... ;)

Sisko kirjoitti...

Viltsu: En mä siellä ole.Mun kamerat on pojan mukana molemmat. Tulevat kai huomenna kotiin. Ei silti varmaan olisi elämys nähdä sekin "kokoontumisajo" ei Suomessa taida olla samassa mittakaavassa yhtikäs mitään USA-auto harrastajille.

Kotilaiska kirjoitti...

Ylläri mä oon palannu ihmisten ilmoille ja miks kaikki on just tehny sellasii korttei ku mä nyt tarviin ja haluun, siis tänkin haluaisin ja sit saat toivoo millasen kortin teen vaihtariks ku mä en tie mis mun kortit on ja olis mun jo korkea aika kaivaa askarteluvälineet esiin. Aloitin uuden haasteenkin, Kotilaiskan surutyö haasteen käys kurkkaamassa

Mummukka kirjoitti...

Kaunis on taasen korttisi. Mä en ole enää oikein innostunut tekemään ATCeetä, ehkä sit taas joskus. Ihanaa kesää sinulle.

Sisko kirjoitti...

Kortti varattu Kotilaiskalle jos vaan jostain löytyy....
Mun ei ATC innostuksessa vielä loppua näy.
Ihanaa kesää myös teille korttikaverit! <3