lauantai 6. joulukuuta 2014

Uusia leimoja Silpputehtaalla!!

Silpputehtaalla kävi vierailija! Oli siis pakko etsiä lattia tavaroitten alta ja toivoa, että pinot eivät sorru! Ihannemaailmassa olisi ollut esitellä myös tyhjiä pöytäpintoja, mutta ei kaikkea voi saada kerralla.
Kuva on otettu ovelta. Varsinainen työnurkkaus jää oikealle eikä näy kuvassa.
Vierailija toi mukana kassin jonka sisältöön olen nyt tutustunut vähitellen.
Leimasimia on paljon....alkajaisiksi olen tehnyt kolme korttia joihin on käytetty kymmentä leimaa.
Kolmen ATC kortin sarja:
"Uusia Leimoja" 1/3 "Kansikuva" Lintu (Haikara?) on leimattu valkoiseen korttipohjaan joka on lopuksi kullattu leimasinvärityynyllä. Sitä ennen on embossattu kaunis T-kirjain kultavärillä ja leimattu oikeaan yläkulmaan (Japanilainen?) kirjainmerkki joka tarkoittaa: "Olette ihania!" (siis mielestäni saisi olla vaikka niin, ei hajuakaan mitä siinä on ja saattaa olla väärin päinkin) Viimeksi on lisätty kuvioleikkurilla leikatut tähdet ja tehty reunaviimeistely kultaleimasinvärillä.
"Uusia Leimoja" 2/3 "Silmässäni on jotakin" Silmä ja elukka. Silmän keskellä on tumma paljetti ja elukan silmät ovat pienet mustat helmet. Elukka on saanut myös kynsilakkaväritystä ja kiiltelee luonnossa.Reunassa on ompeleet kynällä ja reunaviimeistely mustaa leimasinväriä.
"Uusia Leimoja" 3/3 "Tärkeä avain" Kolme pyöreää ornamenttileimaa, taustalla tekstiä....ties mitä? Ja avain. Pohjaa on väritetty leimasinmusteella ja kortin reunaviimeistely suoritettu samalla menetelmällä. Myös geelikynillä on korttiin vähän piirrelty.

Uskokaa vaan, että olen vähän pyörryksissä, varsinkin kun sain vielä valita vierailijan korulaatikosta itselleni korun joululahjaksi. Siis niin minipieniä helmiä joista langan ja neulan avulla on valmistettu Meksikolainen kukka, näitä oli vaikka missä ihanissa väreissä ja korviksia myös.Suurin osa ilman pääkalloja. Umpeutuneet reijät korvissa saivat minut päätymään tähän kaulakoruun  jossa oli keskellä pääkallo. Se jos mikä tuo Meksikon mieleen! Siellähän juhlitaan kuolleiden päivää eikä juhla ole kuitenkaan mitenkään synkkä, päinvastoin.  Día de los Muertos

6 kommenttia:

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Kiitos vaihdosta. Ehdin vasta nyt laittaa postauksen blogiini. Ihana kaunis kortti!!

Viltsu kirjoitti...

Minä olen luullut olevani blogisi lukija, mutta kas kummaa, enpäs ollutkaan! WHAAAAT!? Hetki klik ja nyt ainakin olen. :)

Carita Oksa alias Cassu kirjoitti...

Oikein Hyvää Joulun odotusta Sisko ja mukavaa tulevaa vuotta 2015!

Nanna kirjoitti...

Olisin vielä vailla yhteydenottoasi koskien Korttisirkus haastaa! -voittoasi. Joudun laittamaan palkinnon uudestaan jakoon jos en kuule sinusta tämän vuoden loppuun mennessä.

Elina/Eme kirjoitti...

Hei! Kyselin jo tuosta "Lumikide"-ATC:stä. Ovatko nämä kortit jo menneet? Ovat nimittäin aivan tolkuttoman ihania!

Sisko kirjoitti...

ATC kortit "Uusia leimoja" varattu Elinalle