maanantai 4. huhtikuuta 2016

ATC pläjäys...

Vaikka teippikin loppuu ihan just, oli silti pakko...
Ensin ATC "H-hetki" Lauta-aiheisen paperilehtiön sivuista jää välillä suikaleita. Niistä on koottu tausta tähän korttiin. Niitä on 11kpl. Kaverilta saatu pelikorttikuva (Kiitos!) Kello joka on leikattu osittain ääriviivoja pitkin. Pelikortin oikean reunan viivaa on jatkettu kynällä kellon kohdalla. Perhonen on stanssattu Big Shotilla. Reunaviimeistelyt leimasinvärillä.
Nyt olen heittämässä pois ronskilla kädellä lehtiä. Yhdestä löytyi tämä tyttö.
ATC "Hänen katseensa" syntyi kuvasta. Perhonen on stanssattu Big Shotilla kimaltavasta käsintehdystä lahjapaperista. Kukkaseppele on taivutettu koristenauhan pätkästä. Taustana on pala paperikansiosta josta ei taida tulla koskaan loppua. Teksti löytyi kirppiskirjasta.
ATC "Metsään meni..." Korttipohjaa on ensin leimasinväreillä värjätty lähemmäs muita kortin sävyjä. Siihen on piirretty lyijykynällä jatkoa alakulman kuvassa oleville oksille. Kortissa on myös tehty korostuksia valkoisella geelikynällä.Keskellä oleva puu on stanssattu Big Shotilla. Viimeiseksi on leimattu lintu kortin yläkulmaan. Reilut mustat reunakorostukset huopakynällä.

Hyvää alkanutta viikkoa ja huhtikuuta!

8 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Persoonallisia kortteja olet tehnyt! Ja kivasti olet käyttänyt ylijäämiä;) Mukavaa alkuviikkoa sinulle:)

Funchis kirjoitti...

Upeat. Viimeisen kohdalla ajattelin, että taiturit ne vain pystyvät noinkin vaikeasta aineistosta hienon kortin kasaamaan ! ! ! Ja kaiken lisäksi minä niin tykkään aina vaan lukea nuo sinun sepustuksesi, miten kortti syntyi. Ne selvittävät mukavasti työn taustoja. :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi upeita kaikki.

TiinaJ kirjoitti...

Minä ihastuin tuohon heart-korttiin H-hetki.... olisiko mitenkään mahdollista saada se vaihdettua???? Olisiko mulla mitään sen veroista ....

Sisko kirjoitti...

Vaihdetaan toki TiinaJ.
"H-hetki" varattu Tiina.J:lle.

TiinaJ kirjoitti...

Voi harmi, mutta tuo siivet on kadonnut tai vaihdettu.... samoin samana päivänä tehty ruusut.... Olen ollut välillä vähän huonossa kunnossa ja kortit on jääneet laittamatta kansioihin ja ovat vieläkin vähän pitkin ja poikin.

Sisko kirjoitti...

"Hänen katseensa" varattu Alicelle.

Sisko kirjoitti...

"Metsään meni" Varattu Silkulle