torstai 8. joulukuuta 2016

KOTILAISKAN JOULUKALENTERI


kOTILAISKA :
Aion nyt haastaa itseni ja myös teidät tekemään jouluinen ATC -kortti tai jokin muu kortti tai askartelu käyttäen materiaalina kunkin päivän lehteä tai jos ei tuu lehteä niin jospa sitten tulis edes mainoksia tai jotain roskaa vaikkapa jos tänään tyhjenee maitopurkki niin siitä sitten tekemään jouluinen juttu ja se tänne mun haasteeseen. Ja jos ei joka päivä kerkii nii mitä välii, voit tehdä jälkikäteen puuttuvat tai tehdä vain sillon ku kerkiit.

http://uusiokortitroskista.blogspot.fi/

Aloitin vähän myöhässä, mutta tempasin sitten muutaman kerralla. "Kunkin päivän lehteä" ei meillä onnistu mitenkään. Ei tule lehtiä joka päivä. Jos hyväksytään, että noukin valtaosan materiaaleista tuolat paperipussista mihin meille tulevat ilmaisjakelut laitetaan olen mukana. Ja Teen nämä nyt kumminkin..katsotaan miten käy? Siis hyväksytäänkö mukaan ollenkaan?

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Tottakai hyväksytään! Vaikken haasteen omistaja olekaan.

Funchis kirjoitti...

Olet aikaansaanut tehokkaasti näyttävät kortit, oikeaa roska-ilottelua !

enkulin käsityöt kirjoitti...

Waude miten upeita kortteja.

Kotilaiska kirjoitti...

No tietysti saat olla mukana, en oo viel ikinä koskaan millonkaan kieltäny ketään osallistumasta ja yleensä mul on toooosi rennot vaatimukset ja ne venyy ja paukkuu ku jenkki purkka.ul on ollu suakin niin sata ikävä mut ku mutku on estäny mua. En muistanu kui parantavaa ja piristävää ja vaik mitä ihanaa on kun saa joka päivä kattella kaikkii ihanii korttei ja sunkin korttis on aina niin täynnä kivoi ideoi ja keksintöi ja ne on sommiteltu super somasti ja silmiä hivelevästi.Kiitos kun osallistuit