keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

SILPPUTEHDAS 10V !! / ARVONTA SUORITETTU!

Tässä se on, ihan ensimmäinen ATC kortti. (Marilynin siivet kermavaahtoa)
Silpputehtaan perustamisesta on nyt päivälleen 10 vuotta.
Siksi ARVONTA.
Arvonnan voittaja saa ainakin nämä kaikki kuvassa olevat askartelumatskut.
ARVONNAN SÄÄNNÖT:
Osallistua voi kommentoimalla tämän postauksen alapuolelle.
(En nyt tee mitään Silpputehtaan historiaa tähän koska olen pahassa flunssassa. Sen verran voimat palautuivat, että jaksoin koneen avata sentään.) MUTTA
osallistujan tulee esittää ainakin yksi kysymys ja tutustua sen verran aikaisempiin kysymyksiin, että ei kysy jo aikaisemmin kysyttyä uudestaan. Vastaan aina (asiallisiin kysymyksiin).
Arvontaan osallistumisaikaa on maaliskuun loppuun asti. Arvonta 1.4.
Arvontaa saatetaan esitellä muuallakin, mutta osallistua voi vain tämän postauksen kommenteissa.
Silpputehtaan laajennusosa on toinen blogini. Se on haasteblogi jossa tehdään parin viikon välein ilmestyvässä haasteessa ATC-kortteja otsikolla Tämä Joutaa Korttiin eli TJK.http://silpputehtaanlaajennusosa.blogspot.fi
Siellä on oma arvonta ja ihan eri tyylinen palkinto. Molempiin arvontoihin osallistuminen on sallittua.
Hyvää Kortteilukevättä Korttikaverit!

Arvonnan voittaja on ULRIIKKA! Onnittelut voittajalle!

29 kommenttia:

Kainis kirjoitti...

Sydämelliset Onnittelut 10-vuotiaalle💙Milloin olet tehnyt ensimmäisen ATCkortin?

Anemone kirjoitti...

Onnitteluhalit 10 -vuotiaan blogin omistajalle ! ♥
Aloititko normi korttien tekemisellä ?

*Piiku* kirjoitti...

10v Onnittelut!!! Kummin vaihdat ATC kortteja useimmin, postitse vai livevaihdoissa?

Unknown kirjoitti...

Montako vaihdettua atctä sinulla on

SailaMaarit kirjoitti...

Onnittelut pitkästä blogihistoriasta! Aloitimme blogin pitämisen melkolailla samoihin aikoihin, minä muutamaa kuukautta aikaisemmin. :)
Mikä on sinulle mieluisin aihe atc-korteissa?

Ulriikka kirjoitti...

Onnittelut!
Kumpi blogeistasi on sinulle tärkeämpi?

Manumiina kirjoitti...

Paljon onnea 10-vuotiaalle! Luin säännöt ja ymmärsin, että voi esittää kaksikin kysymystä? Muistatko, kenen kanssa olet tehnyt ensimmäisen ATC-vaihtosi? Tiedätkö, kuinka monen eri ihmisen kanssa olet tehnyt ATC-vaihtoja? Arviokin riittää :)

Fairytale kirjoitti...

Onnittelut 10 vuodesta <3 Herkullisen näköiset palkinnot <3 Näköjään tätä ei ole vielä kysytty vaikka aihetta sivuttu kun kysyttiin vaihdettujen korttien määrää. (ilmeisesti muut tietää jo vastauksen :D) Muistaakseni olet kertonut ettet ole numeroinut korttejasi, mutta osaatko arvioida montako korttia olet tehnyt? Ja missä säilytät kortteja? Jos kansiossa niin montako kansiota sulla on?

RaijaAnnikki kirjoitti...

Paljon Onnea. Muistatko milloin tavattiin ensimmäisen kerran.? Mikähän live vaihto se oli?Minä muistan.Kiitos vaihdoista ,palkinnoista ja hienosta blogien pidoosta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hurjasti onnea 10 vuotiaalle blogille. Se on jo saavutus. Samoihin aikoihin ollaan aloiteltu, oma blogini täyttää samoin tänä vuonna 10 vuotta. Kysymys: mitä materiaaleja käytät mieluiten korteissasi?

Tiina Tillqvist kirjoitti...

Hei, hurjasti onnea 10 vuotiaalle blogille. Se on jo saavutus. Samoihin aikoihin ollaan aloiteltu, oma blogini täyttää samoin tänä vuonna 10 vuotta. Kysymys: mitä materiaaleja käytät mieluiten korteissasi?

Armiida kirjoitti...

Onnittelut pitkästä blogihistosiasta. Ja kysymys: Maalaatko / piirrätkö itse kuvia atc-kortteihisi?

Raisa kirjoitti...

Onnittelut❤
Mikä on lempivärisi korteissa?

tindetuu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
KaSu kirjoitti...

Onnittelut! Mikä on lempi hahmosi, jota käytät mielellään ATC korteissassi?

Sisko kirjoitti...

Ensimmäinen kortti on tuo Marilyn. Blogi on aloitettu 14.3.2008 ja Marilyn on julkaistu 17.3. Siinä main siis.

Tavallisia kortteja tein ihan lapsesta asti. Piirsin meidän perheen lähettämät joulukortit jne.

Kortteja on tullut vaihdettua useimmin postissa.

Annelle en osaa vastata ainakaan vielä. Pitäisi laskea ne vaihdetuksi merkityt. Nyt on sen verran vilä tuota lämmönnousua että enrgia ei riitä.

Onko se mun lemppariaihe se pääkallo? Siis se kalloleimasin jonka jatkeeksi sitten piirtelen.

Blogit ovat tärkeitä molemmat. Ovat niin erilaisia, että ei voi laittaa vertailuun.

Eka vaihto oli 2008 Anskun Filmitähti aiheinenATC vaihto.
Siitähän koko harrastus lähti. Ansku esiintyi TV:n Kirppis-ohjelmassa ja esitteli ATC kortteja. Kirjoitin Anskulle ja Ansku oli ihana ja rohkea ja otti minut mukaan vaikka kerroin, että ensimmäistäkään ATC korttie en ole tehnyt. Näissä vaihtokorteissa on Arja L, Tytti, Liisa, Tatsi, Minna, Heli, Saher ja tietysti Ansku. (Tulikohan kaikki?

Kortteja tosiaan laskin vähän ja ainakin niitä on tullut tehtyä 1594. Kyllä jossain varmaan on lisää. Ja näistähän puuttuvat kokonaan vaihdetut. Nämä ovat Silpputehtaalla hyllyssä kansioissa niitä on 13 ainakin ja kortit melkein kaikki vapaana vaihtoon!

Raija-Annikki oliko eka live vaihto Vapriikissa vai joko me tavttiin Pparilohikäärmeessä? Valaise! Mulla ei ole maailman paras muisti vaikka muuten sinut muistan kyllä hyvinkin.

Materiaaleista käytän mieluiten?? Miks tää nyt on vaikee? Vanhat kuvat ainakin, sellaiset vähän villit leimakuvat, vanhojen kellastuneitten kirjojen tekstit, ihan pienet leimaeläimet on ihania...Ei tää ollutkaan vaikeeta.

Onkohan mulla lempiväriä? Mietin tätä..

Lempihahmoni korteissa taitaa olla sellainen vanhahtaviin vaatteisiin puettu lapsi joka seisoo "tumput suorana" kuvattavana vakavin ilmein.

Kiitos kysymyksistä vastaan taas kun tulee lisää kysymyksiä.


Mervi kirjoitti...

Onnea, minulla on myös 10. juhlavuosi menossa ja blogissa ylläriarvontaa syksyyn saakka. Samoihin aikoihin aloitettiin, minä myös tein paljon atc kortteja alkuun ja olin vaihdoissa mukana. Ollaankohan me vaihdettu kortteja?! Pikaista paranemista myös;-))m

Sisko kirjoitti...

Jännä kysymys Mervi! Mulla on sellanen osoitekirja johon olen laittanut osoitteita, varsinkin sellisten joiden kanssa posti usein kulkee. Piti oikein sitä tutkia kun tuo blogisikin nimi on niin tuttu. Varmaan KK-ryhmän kautta ja leimaillaan ja väritellään haasteen tiimoilla on tullut tyylisi tutuksi. Hienoja kortteja teetkin!

Sisko kirjoitti...

Laskeskelin kavereilta saadut kortit, siis kortit jotka jo ovat kansioissa ja ne jotka ovat laatikkosäilytyksessä ja odottavat suurta järjestelyinnostusta, ja muutamat jotka löytyvät täällä näkyviltä. Sain luvun 1016. Jos tuon lisää aikaisemmin esitettyyn tehtyjen korttien lukuun ( sillä oletuksella, että jokaista korttia kohti olisi tehty kortti) niin 2610 olisi karkea arvio 10 vuoden aikana tehdyistä korteista.

SirpaH kirjoitti...

Onnea 10-vuotiaalle :)
Teetkö mieluummin normikokoisia vai ATC-kortteja?

Sisko kirjoitti...

Kiitos onnitteluista Sirpa!
Taidanpa kallistua ATC kortteihin vaikka ei muittenkaan tekeminen mitenkään vastenmielistä ole.
No luvut muuttuvat taas. En ollut laskenut Bocket Lettereissä olevia kortteja ollenkaan, omista korteista puuttuivat kallokortit ja Vapriikissa olleen vaihtokansion kortit. Uusia lukuja siis. Omat kortit 1693 saadut 1102.
Yhteen laskettuna 2795 korttia.

Unknown kirjoitti...

Onnea! Oletko kuinka maailmanlaajuisesti vaihdellut ATC-kortteja?

Sisko kirjoitti...

Kiitos onnitteluista!Olen kyllä lähettänyt maamme rajojen ulkopuolellekin, mutta vaihtopari on ollut kotimaista alkuperää. Suurimpana esteenä yksikielisyteni.

Taika Taiga kirjoitti...

Onnittelut 10-vuotiaalle! Mukavia muistoja tulee mieleen näistä kuvistasi. FB-ryhmästä löysin tänne ja toivoisin ajan riittävän ATC-tekemisiinkin, vaan ei taida riittää vuorokauden tunnit. Teetkö niitä tuuman kokoisiakin? Termit ovat unohtuneet, kun moneen vuoteen en ole näitä harrastanut.

Arjan työhuone kirjoitti...

Onnittelut 10-vuotiaalle! Mikä innosti aloittamaan ATC-harrstuksen? Olen taustalla seuraillut jo jonkin aikaa näitä silpputehtaan sivuja, ehkä vielä joku päivä innostun osallistumaan. ��

Sisko kirjoitti...

Taika Taiga ja Arja! kiitos onnitteluista.
Olen tehnyt muitakin korttikokoja kuin ATC, mutta vähemmän niitä muita.
Joskus oli sellainen MOO villityskin.
ATC harrastuksen alusta kerroin tuolla aikaisemmassa kommentissa jossa vastasin useampaan kysymykseen kerralla.
Tervetuloa osallistumaan: TJK-Haasteeseen!

bissecat kirjoitti...

Onnea 10 vuotiaalle.En ole koskaan tehnyt ATC korttia joten kysyn mikä siinä on vaikeinta?Itselle pienet kuvat ja leimat vaikeita,tosin nyt kun olen saanut hyviä työvälineitä etteivät kädet väsy ,olen aloittanut jopa d korttejen teon.Ja niihin ei pitänny koskaan sormiaan iskeä,ehkä joskus pienempikin onnistuu.

Sisko kirjoitti...

Kiitos onnitteluista Bissecat
Olen koko tämän 10 vuotta niin tykännyt tehdä juuri ATC kortteja, että on lähes mahdotonta keksiä mikä on vaikeaa... Ehkä liimailla pienimpiä osia kokonaisuuteen sotkematta liimalla korttia. Löytää sellaiset liimat ja teipit jotka myös pysyvät kortissa ja toisaalta sitten myös ovat ehkä helppoja poistaa jos sattuu vahinko.

Ulriikka kirjoitti...

Ulriikka kiittää,mahtavaa!