keskiviikko 30. tammikuuta 2019

LADY GREEN

ATC "Lady green"
"Mistä saat inspikset ja ideat kortin tekoon?" kysytään silloin tällöin. Kerronpa miten se tapahtui tämän kortin kohdalla:
Olin maanataina auttamassa ystävääni ja teetä juodessani katsoin pussia ja ajattelin, että tästähän tulisi kiva TEE aiheinen ATC-kortti. (Olin tehnyt juuri sarjan TJK-haasteeseen) Laitoin pussin taskuun. Myös sen yläreunasta revityn osan.
Pitkään se suikale kulkikin mukana kortin sommittelussa. Tulin kuitenkin toisiin ajtuksiin. Vihreää osaa saa näkyä enemmän. Vihreä paperi on pehmeää ja siinä on hieno pintarakenne. Teepussin siirsin kuvapinnalle niin, että teksti jää hyvin näkyviin senkin jälkeen kun lady on kiinnitetty sen päälle.Ladyn hiuksia väritin vihreällä Promarkerilla vaikka kuva jo olikin vihertävä yleissävyltään.
Teepussin alareunan vihreät teelehdet leikkasin irti ja liimasin kortin alareunaan. Lisäsin pari koristelehteä ja pienen kukan. Koristelehdissä on myös kynsilakkaa kuten kortin reunoissakin.
Teksti on peräisin siitä varsin siputusta kirppiskirjasta.

4 kommenttia:

Silkku kirjoitti...

Ihastuttava kortti! Niin se on aika hienoa kun vain hokaa jostain, että tästä teen kortin ja se voi olla ihan mitä vaan :) Kaunista talven jatkoa sinulle :)

SirpaH kirjoitti...

Voi miten kiva kortti ja kaunis!
Minä silppusin juuri yhdestä lehdestä teemainosta osallistuakseni sun TJK-haasteeseen :)

Fairytalen Kortteilut kirjoitti...

Olikos tää vielä vapaana? Tätä oon hinkunu jo aiemmin, en muista oonko kysyny. Mulle voi vastaa facen kautta kun en juuri oo käyny blogissa.

Sisko kirjoitti...

Voi harmi Fairytale! Yritän jotenkin korvata tämän härdellin! En ole huomioinut tätä lainkaan kun otin kortin mukaan LIVE_vaihtoon tTampereelle ja kortti meni Siirille vaihdossa.