sunnuntai 12. syyskuuta 2010


Tämän ilokseni Liisax lähetti. Kiitos!!
Piti ensin opetella miten siirretään tämmöisiä.
Tämä pitäisi vielä osata antaa etteenpäin seitsemälle ja tehdä 7 tunnustusta.
http://liisax.vuodatus.net/blog/2629803
Liisax myös oli tehnyt tunnustuksia ja minua huvitti se, että ne pienin muunnoksin olisivat voineet olla omiani. =o)Aurajuustokin on niin namia!!

Nyt ne omani:
1) Mulla on toinen jalka haudassa ja toinen banaaninkuorella! Apua! Olen ikäloppu!!!
2) En ole 10 vuoteen maistanut tilkkastakaan alkoholia. (En ole mikään raitistunut holisti kuitenkaan..addigtioni ovat askarteluun liittyviä..)
3) Olen ehkäpä pikkasen mukavuudenhaluinen (lue vaikka, että laiska) Vai olenkos mä joku lievä keskittymishäiriöinen? Kumminkin kun oikein keskityn en osaa lopettaa lainkaan..aherran aherran aherran...Mikä mua vaivaa???
4) Taidan olla myös aika vahva..jos toimeen tartutaan =o)
5) Kun teen kortteja tila työpöydällä pienenee ja pienenee, kunnes siihen ei mahdu enää edes ATC ja puukko on hukassa, tai sakset, tai tärkeä kynä,tai ne kaikki..Ja sitten alkaa raivaus!
6) Kun oikein innostun siivoamaan alan hiusten halkojaksi..meinasin vahingossa kirjoittaa pilkun.....(punehtuu..) lajittelen nuppineuloja...Ja aika menee sitten siihen ja peruskaaos säilyy!
7) Jos olisin kukka niin mikä? Rutturuusu? Rönsylilja? ...Ehkä olisin voikukka: kaikki ei tykkää, mutta joku rakastaa. Sitkeä, iloinen ja leviää hyvin..

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Kiitos tunnusteksasta, jonka olit jättänyt blogiini! Hauskoja nuo kuvauksesin, nuppineulojen järjestely ja kutistuva työpöytä ovat tuttua kauraa meikäläisellekin... :D