torstai 14. lokakuuta 2010

 

Tässä seuraavan kortin tarvikkeita. Puuttuu vain kiiltokuva ja superlontöpsykät joiden design on niin huikaiseva, että eivät kuvausta kestä.
Tuota Distress Sticklesiä ei ole tässä kortissa. Siitä sen verran, että Papruksessa jo esiteltiin se kiiltävämmän kanssa rinnakkain. Ymmärsin, että tämä on tullut
myöhemmin markkinoille ja kiiltoa vähemmän kun siinä aikaisemmassa. Telineessäkin luki vielä uutuus, joten ei kai kovin vanhaa ole. Laitoin sitä esim. sen paperinukke DECON sivulleni kulmiin ja se kuivui ihan hyvän näköiseksi vaikka ensin vähän pelotti sitä laittaa.
Tämän lumimyräkkä kortin syntyvaiheet olivat ihan pohjasta ylöspäin.
(Useinhan teen kortin lähtien jostakin ideasta tai tietystä kuvasta)
Nyt tein pohjan tuosta vaaleasta ruskeasta ja sitä töpöttelin Distress inkillä. Seuraavaksi töpötin valkoista acrylväriä ja painoin Distress inkkiä värinä käyttäen tuon koukeron. Kortti oli aina vaan kamalan synkkä.
Lätkin lisää valkoista ja painoin vielä saman kuvion kullalla. Se ei näy oikein kuvassa eikä kaikista suunnista luonnossakaan. Sitten löysin tuon kiiltokuvan joka sopi korttiin ja viimeistelinkokonaisuuden kynsilakalla ja nauhoilla. Niin ja vielä Tiimarin kultatähti.
Posted by Picasa

Ei kommentteja: