sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Fantasiahaasteeseen

Aloitin kortin teon jo eilen ajatuksena haaste: inspiroidu elokuvasta. Böh! Se oli jo ohi!Onneksi uusi haaste kuului: käytä jotain vanhaa. Tämä kuva oli ollut jo pitkään Silpputehtaalla odottamassa. Se oli leikattu ATC kokoon. Myös tuo leningin ritamuksen kuvio oli ollut talteen otettuna jo jonkin aikaa. Se taitaa muuten olla osa kruunusta tuosta samasta hovista kuin hänen korkeutensakin. Sovittelin perhosen siipiä muihinkin kohtiin, mutta parhaiten ne mielestäni passasivat juuri tuohon. Siipien väliin lisäsin pienen mustan haaraniitin johon kiinnitin mustat heteet tuntosarviksi. Haaraniitin päälle kiinnitin timangin. Sen alapuolelle siipien väliin laitoin pienen mustan monisakaraisen koristeen. Korvakorujen helmiä, kaulakorua ja rinnuksia korostin helmillä ja jalokivillä. Kaulakoruun laitoinkristallisydämen.Alkuperäiseen suureen kasvoja kehystävään kaulukseen lisäsin korostuksia Tim Holzin kimalleliimalla. Nauhat kortin alareunassa ovat lähes 100 vuotiasta seinävaatteenkirjontalankaa.Kortin koko 11,5x16 cm

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Todella upea luomus!

tarja.o kirjoitti...

tää on kyllä tosi upea, ihana!!

Saila kirjoitti...

Hei! Ymmärsinkö väärin, että ilmoittuduit blogissani ATC-tuplavaihtoon? Olen laittanut sinut osallistujalistaan ja olen pahoillani, jos et halunnutkaan mukaan.

vikke* kirjoitti...

Wau, ihana. Sä jaksat olla monessa mukana :)

Lisäsin sut atc kiertoon. Laita mulle vielä varmuuden vuoksi osoitteesi meiliin, vaikka pitäisi sen kyllä jossain jo olla... :) Mut laita silti ;)