torstai 9. toukokuuta 2013

Askartelupaja haastaa/ bingorivi

ATC "Dominigue" rivillä: kulmakoriste-kuvioreuna-teksti. Mustalle korttipohjalle on kiinnitetty kolme eri paperia jotka on leikattu kuvioreunasaksilla. Tälle pohjalle on kiinnitetty kiiltokuva. (Löysin kiiltokuvia kirppikseltä) Kulmakoristeet on leikattu ruskeasta korttimatskusta. Tuon osan pitäisi jäädä toisinpäin kortin kulmaan, mutta leikkasin palat irti. Ne on lakattu kultakynsilakalla. (Myös kirppikseltä) Kulmiin on lisäksi kiinnitetty timangit. Ja tekstinä on Dominigue.
Pöh! Katsoin suurennettua kuvaa ja huomasin jotain ylimääräistä kuviosaksitussa reunassa. Saan sen kyllä pois kortista, mutta en ala uudestaan kuvaamaan....eihän tarvi?

5 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Mistäs kirppikseltä noin hienoja kiiltokuvia löytää? Vaikka ahkerasti kirppiksiä kiertelen, niin enpä juuri ole kiiltokuvia löytänyt tai sitten hinnat ovat sitä luokkaa, että ostamatta jää.

Sisko kirjoitti...

Eipä niitä turhan usein osu kohdalle täälläkään. Joskus sentään ja mielelläni ostan kuten muutakin korttimateriaalia kun kohdalle osuu. En minäkään ostaisi jos hinnat olisivat pilvissä.

Arja L kirjoitti...

Kaunis kortti ja kiiltokuva on hieno löytö.
Kiitos osallistumisesta haasteeseen ja hyvää helatorstaita.

Selma kirjoitti...

Onpas niin söötti poika kortissa. Hieno!

Tiina kirjoitti...

Hei, mä voisin vaihtaa tämän siihen mun inkkariin In The Name of Vintagessa, jos tämä vielä vapaana.