lauantai 28. maaliskuuta 2015

Hylsytagi Anu-RiikalleNäitä wc-paperi hylsyistä tehtyjä tagikoteloita tageineen on kiva värkätä. Tänään tapasin ystäväni Anu-Riikan KK-tapaamisessa ja luovutin tämän hänelle. Idea on se, että näitä teen ajatellen saajaansa.
Kun näin tämän paperinpalan Silpputehtaalla etsiessäni mukaan otettavia askartelutarvikkeita syntyi heti pakottava tarve ryhtyä tätä tekemään.Paperi on pala jotakin näyttelyjulistetta. Tämähän on Anu-Riikan näköinen? Lisäilin jotain pientä tuohon hylsyn pinnalle ja tagiin molemmille puolille. Embossasin tekstejä ja sitten liitin tagiin nuo härpäkkeet. Siellä on langoissa ainakin jotain eläimenjälkiä, pieniä kärpässieniä, mansikka, puuhelmiä, sakset....
Oli muuten mukava tapaaminen. Hyviä ideoita tekemiseen ja Gelli Plateen erityisesti. Huomasin mm. että acrylvärini ovat liian kauan odottaneet taiteellista heräämistäni ja jämähtäneet tuubeihinsa. Onneksi siellä myös oli järjestävän urheiluseuran puolesta välineitä.  Kiitokset Anu-Riikalle, Elinalle ja Nett Mannerille! Ja tietysti myös joka ikiselle kivalle osellistujalle! Muusa on hyvin varustettu ja erittäin mukava paikka tämän tyyppiselle tapahtumalle. Jotenkin vaan "piilotettu" hyvä ettei ihan pihassa käännytty sitä etsiessämme.Ja minulla kuitenkin oli kartasta tutkitut koordinaatit mielessäni.

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onpa ihanan pirtsakka. Sopii hyvin Anu-Riikalle (mikäli tiedän ketä tarkoitat) ♥

Sisko kirjoitti...

Juu tiedät varmaan. Askartelijapaskartelija.

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANA

Tanja kirjoitti...

Ihana! Minä olen tehnyt hylsyistä ATC-korteille taskuja. SEn idean sain niin ikään Susannalta! :)