tiistai 5. toukokuuta 2015

Taskukortti


KK-sivuston ikiliikkujaan sanan TASKUKORTTI kohdalle tein tämän kortin. Kolme taskua. Kaksi tagia joissa jotain pientä ja viimeiseen taskuun lahjakortti tai seteli.
Aloin taitella tätä palasta tuota kansilehdellä näkyvissäkin olevaa keltapilkullista paperia.Siinä on toinen puoli valkoinen.Paperia jäi näkyviin myös sen taskun suussa missä on tuo ylin haaraniitti. Haaraniitit pitävät kortin kasassa jolloin ei tarvita erikseen mitään pystysuuntaisia sivujen liimauksia. Paperi ei ollut mitään kovin tanakkaa, mutta muitten osien ansiosta kortti on ihan tukseva. Viimeisen taskun ja toisen taskun etupuoli sekä viimeisen taskun taustapuoli on koknaan päällystetty napakammalla kuviopaperilla joka on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteipillä. Korkeus on 15,2cm ja leveys 8cm. Sen aloituspaperin koko on siis ollut 30,4cmx 16cm
Paperi taitellaan puoliksi pysty ja poikkisuunnassa jolloin on 4 kerrosta sitä paperia. Päällimäinen on kansi ja alempi on pohja. Oikea yläkulma kaikista paitsi alimmasta taitetaan sisäpuolelle. Kansilehdestä enemmän jne. jolloin taskuista tulee eri kokoisia ja toistensa takaa näkyviä.

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

IIIHANA ja suloinen.
Mukavaa päivää sinulle.

Jaana H-V kirjoitti...

Kaunis!

kati kirjoitti...

Aivan valtavan söpö kortti, tykkään kovasti!