lauantai 13. helmikuuta 2016

Hyvää Ystävänpäivää!

Hyvää Ystävänpäivää kortteiluystävät!
Kortin viininpunainen pohja on etukannen puolelta kohokuvioitu Big Shotilla
Kaksi alempaa piparkakkureunaista ympyrää on stanssattu samlla vehkeellä. Ennen stanssausta paperit on kiinnitetty Bilteman 5cm leveään kaksipuoliteippiin. Ovat siis tarroja stanssauksen jälkeen ja kiinnittyvät tasiseti ja napakasti pohjaansa. Ylempi kerros on valmiista lehtiöstä jonka sivut olivat kaikki tuon mallisia.
Teksti ystävälle on embossattu, eli leimattu läpinäkyvällä leimasinvärillä, leimauksen jälkeen tekstin päälle on ripoteltu hopeanvärinen embossausjauhe josta liika on poistettu takaisn purkkiin, teksti on kuumennettu altapäin kuumailmapuhaltimella jolloin jauhe sulaa ja teksti jää kivasti koholle.
"Ruusukasa" alareunassa sopii kyllä paikkaansa, mutta alunperin sen kohdalla oli paperissa alkujaankin ollut vaatimattomampi ruusukuvio. Leikkasin samanlaiseta paperista toisen ja kiinnitin kohotarroilla päälle. Siihen asti kaikki hyvin...Otin kumminkin ja lakkasin ruusun hotavalla vaaleanpunaisella kynsilakalla joka jäi epämiellyttävästi paakulle. Piti siis peittää kaikki. Siihen tarvittiinkin sitten jo kiiltokuva ja silkkilehtiä sekä ruusu samasta vihosta josta on leikattu tagikin.

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää!

Selma kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää Sinulle!

Maca kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää, kortti on kaunis!

Silkku kirjoitti...

Hyvää Ystävänpäivää sinulle ♥

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää sinulle.

yanmaneee kirjoitti...

goyard handbags
balenciaga shoes
nike shoes
golden goose
curry 4
michael kors factory outlet
air max 270
air max 97
coach outlet
moncler