tiistai 17. toukokuuta 2016

IT´S TIME


Joskus sitä tekee ATC kortteja niin, että on valmis idea. Joskus vain aloittaa vaikka ei ole hajuakaan siitä mitä on valmistumassa. Tämän kortin kokoaminen alkoi kierrätyskorttipohjaan kiinnitetyistä kahdesta paperinpalasta.
Toisessa oli tekstiä.Seuraavaksi kortin oikeaan reunaan on kiinitetty stanssauksesta jämäksi jäänyt kaarimuoto samasat arkista josta oli otettu toinen taustapaperi. Korttiin pääsivät myös pitkään pöydällä pyörineet 3D ruusu, kihlaparin kuva sekä postimerkin kokoinen pala tekstiä.Sen reunat saivat jäädä "kippuraan".
Ruusun lehdet on värjätty ja niitä on käsitelty myös leimasinvärillä. Sillä on käyty läpi myös noitten muitten palasten reunoja sekä kortin reunat. Kihlaparin kuvan reunat on ressattu Bilteman askartelusaksilla joissa on pieni sahareuna.Kihlasormukseen on lisätty bling bling efekti geelikynällä. Valkoisella geelikynällä on korostettu sydämen muotoa. Sommitteluteorioiden mukaan tuo oikea alakulma on se joka heikoimmin kestää kuormaa. Siinä syntyy vaikutelma, että kortti kaatuu tai kaikki "vuotaa" kulmasta ulos. Tämä kortti kestää siinä jopa timangin! Onhan tuolla vastakkaisessa kulmassa 3D ruusu ja se kyllä pitää huolen tasapainon säilymisestä Eikö?.

 "IT´S TIME"

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Nämä atc-kortit ovat ihania siitä, että kaikki pienetkin paperisilput tulee käytettyä hyväksi. Kaunis on korttisi.

Sisko kirjoitti...

Kortti varattu Macalle