lauantai 18. helmikuuta 2017

Forever 1-3


 No=1/3
 No=2/3
No=3/3
Kolmen ATC kortin sarja "Forever"
Näitten tekeminen lähti korttipohjista jotka olin jo aikaisemmin tehnyt valmiiksi kiinnittämällä kierrätyspohjaan jämäpaloja. Hauskinta on toisiinsa sopivien palasten etsiminen silppukasasta. Tekstit on leimattu osittain kaksi kertaa päällekkäin. Ension värillisellä ja sitten mustalla päälle. Noita värillisä löysin avaamattomana kirppikseltä neljä kappaletta 0,80€ yhteishintaan. Ei hassumpaa!
Ylimmän kortin kuvan olen saanut noin kehystettynä. Tähän taustaan se sopi.

4 kommenttia:

Fairytale kirjoitti...

Hienoja kortteja oot tehnyt. Mulla tällä hetkellä ideat pursuaa päässä, mutta odottaa sopivaa inspistä. Vielä ensin pitää tehdä se 8 kortin sarja valmiiksi, mistä sinullekin pari tulossa. Olisin kysynyt neuvoa miten saa tuollaisen "kuvanapin" tehtyä omaan blogiin? Osaat varmaan neuvoa? Eli vaihe vaiheelta miten se rakennetaan.

Fairytale kirjoitti...

Niin ja tosiaan, kun sun blogin nimikin on silpputehdas, ja haasteblogissa neuvotaan tekemään "silpuista" tmv niin voisin sitäkin ideaa ottaa enemmän käytäntöön. Kävisin samalla läpi mitä kaikkea laatikon kätköistä löytyy. Palasista voi tosiaan rakennella kivoja pohjia. Nää sun pohjan silput sopiikin hyvin yhteen <3

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella upeuksia ja mitkä ihanat taustat. Pitäisikin syventyä taustojen tekoon

Sisko kirjoitti...

"Forever" 1/3 varattu Manumiinalle.