maanantai 9. joulukuuta 2013

EMM 50 / 2013

Ei Maksanut Mitään, koko vuoden kestänyt haaste Half Way Storage blogissa on paria korttia vaille valmis tämän kortin jälkeen. Vai tehdäänkö kortti myös viikolla 1/2014 vai onko silloin ilmestynyt jo uusi haaste??
Kortti 50 on ATC: "Sovittu tapaaminen" Tekstitausta on pala kirjasta jonka ostin kirppikseltä ihan silputakseni. Hinta teoksella oli muistaakseni 50centtiä ja se oli puolenhinnan pöydässä joten "ei maksanut mitään!" Kirja oli pitkään piilossa Silpputehtaalla. Ehdin jo sitä kaipailla.Nainen on leikattu lehden kuvituksesta, toinen käsi roikkui alkuperäiskuvassa suorana sivulla, mutta liimailin sen korttiin toiseen asentoon.  Kellon olen saanut. Huomasin just, että kello on ripustettu väärin! Saa olla..En ala sitä kiskoa irti kortista.Time flies- teksti on leimattu korttiin. Reunoissa on leimasinväriä.

3 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Ettei vain tule kiire tapaamiseen!En olisi kelloa huomannut, jos et sanonut.

Vilimarika kirjoitti...

Minusta tuo kello on ihan oikein tuossa! Time flies... Se kuvaa juuri sitä, kuinka aika rientää, eikä millään pysy oikeassa ajassa... Kellokin kääntyy ylösalaisin, nurin, ympäri. Oikein sopiva! Kokonaisuus upea!

Tanja kirjoitti...

Kyllä kello nytkin kuvaa kiirettä vallan mainiosti :) Kiva kortti!