tiistai 25. syyskuuta 2012

Kotilaiskan "Roska" Vaihto & Haaste 9/12 satoisaa syyskuuta! 02.09.2012 - 14:20 / Kategoriat: ei kategorioita HAA!TÄTÄ JOKU JO PELKÄSIKIN TAI EHKÄ EI EDES NÄIN HUIMAA OSANNUT EDES PELÄTÄ. KOTILAISKAN SUURUUDENHULLUUS SENKUN KASVAA ELLEI JO SIT TÄLLÄ KERTAA NOUSE HUIPPUUNSA. SYYSKUUN HAASTE: TEE 1OO ATC KORTTIA SILPUSTA VAPAALLA AIHEELLA. SIIS OIKEEN KUNNON SYYSSIIVO ASKARTELUNURKKAASI. SILPUKSI KÄY KAIKKI JOKA ON JÄÄNYT TÄHTEEKSI KUN OLET TEHNYT JONKIN MUUN ASKARTELUN.( NYT SIIS ROSKISTAKIN JÄÄNEET ROSKAT KÄYTTÖÖN :) JOS 100 TUNTUU YLIVOIMAISELTA NIIN 77,17 JA JOPA 7 HYVÄKSYTÄÄN ARVONTAAN. NO TEHKÄÄ NYT EDES YKSI KORTTI AINAHAN MÄ NÄITÄ SÄÄNTÖJÄ OON MUUTTANU AIKAA ON SYYSKUUN LOPPUUN ASTI JOLLOIN ARVON KAIKKIEN OSALLISTUNEIDEN KESKEN S-KIRJAIMELLA ALKAVAA ASKARTELUMATSKUA + HERKUN KAIKKIEN JOTKA TEKEVÄT HAASTEESEEN 100 KORTTIA ARVOTAAN ERIKOIS PALKINTO SEN LISÄKSI ETTÄ OSALLISTUVAT MYÖS NORMAALIIN ARVONTAAN.

4 kommenttia:

Kotilaiska kirjoitti...

Ai hurjaa minkä urakan olet tehnyt, kortteja kyllä syntyy ehkä melko helpostikkin 100 mutta että jokaisen olet erikseen postannut blogiisi nimen ja tekoselostuksen kera se on jo huimaa. Olet Extrapalkintosi ansainnut ja enemmänkin.Nää kortit on niin upeita. Oli kivaa kun edes yksi innostui hullusta ehdotuksestani.
Kirjeesi tuli tänään ja olen ihan ällikällä kun sain 2 "ylimääräistäkin" korttia, toisesta oli 3 kukkatimangia irronnut ja liimasin ne takas oman mieleni mukaan kun en tiennyt mistä ne oikeesti oli kotosin.Ja viel ihan mun lemppari aiheitani maatuskat ja hattu.<3 KIITOS!
Äläkä sure vaikka oletkin tehnyt muusta kun "roskista" korttisi sillä tän haasteen ja vaihdon idea on kierrätys, eikä pakko ole varsinaisista roskista tehdä ja nimenomaan tähän haasteeseen laitoin vielä tarkennukseksi että jämäpalojakin voi käyttää ja just tollasta materiaalia joka on lojunu aatamin ajastasta askartelutarpeistossa, kierrätystähän sekin on kun kaverilta saadut matskut lopultakin käyttää enkä usko että kukaan loukkaantuu jos löytää lähettämänsä materian sun kortistas vaikka sit mihin roskis haasteeseen sillä osallistuisit, olenkin tekemässä blogspottiin uutta Haaste blogia jotta saan heivata ton vuodatuksen roskapostisiepparin huitsin Nevadaan niin siihen ajattelin hiukan hienompaa nimeä mutta niin että kierrätysidea säilyy ja askartelijat huomais olla heittämättä käyttökelpoista roskaa roskiin ja että hienojakin töitä voi tehdä ihan ilmaisesta materiaalista.
Niin korttisi ei vielä ole blogissa kun kiirreellä rupesin sulle vastausta kirjeeseesi rustaamaan ja samalla tuli katottua loppu puoli sun sadasta kortistas.
Nyt sit tarvis viel todistaa ettei tää ollu robotti joka sul tän kirjotti ja siihen taitaa taas mennä tovi jos toinenki ku näyttää taas iha siansaksalt :)ucft

Funchis kirjoitti...

Iiiiiiiiiiikkkk ! Ei oo totta ! Olet kyllä robotti, tai aikakone, teet varmaan lisätunteja vuorokauteesi jollain vippaskonstilla. Ihan ihmeellistä, että olet noin ihanaisia kortteja suoltanut noin vauhdikkaasti (kerkesin vasta tutustua kymmeneen viimeisimpään, 96 oli erityisen ihana ja ne isojen kissojen kortit ja aika moni muukin, nekin pojat, ahh). Upea upea silpputehdas !

tarja.o kirjoitti...

upeita kortteja olet tehnyt ja vielä kaikki sata!! saat olla kyllä tosissaan ylpeä suorituksestasi! hyvä että kotilaiska selkeytti ohjeita, sillä olen tosissani hävennyt roskis korttiani jonka sinulle lähetin.itse olen keväästä asti tehnyt kortteja ja alle 200 on tehtynä niin tietää kyllä minkälaisen urakan olet suorittanut! olet palkintosi ansainnut, onnea!

Kotilaiska kirjoitti...

No en oo robotti :) vaan onnetar joka ilmottaa sulle että ainoona sadan kortin tekijänä voitit Roskishaasteen extra palkinnon.Saapuu millon saapuu viimestään kun kotilaiskan laiskuus helpottaa ;))).ONNEA! Ja tervetuloa mukaan lokakuun haasteeseen &vaihtoon ,se ilmestyy viel tänään, luulisin ihka uudessa blogspot blogissaan, piti sen osote tähän tällätä mut enpäs tällännykkä vaa käy kurkkaamas se joko kotilaiskankortit.blogspot.fi tai roskisdyykkari.vuodatus.net ja eiku todistamaan et ihan oikeest en oo ropotti vaan ihan kotilaiska vaan HUOH!