tiistai 11. syyskuuta 2012

Sunnuntaina kokoonnuimme Tamperelaiseen kahvilaan korttiaskartelun ja korttivaihdon merkeissä. Ihmeesti sitä ulkopuolinen maailma unohtuu ja kiinnittämättä lainkaan huomiota ympäröivään kortteilun ulkopuoliseen maailmaan syvennyimme yhteen mielipuuhistamme. Kotilaiska, Sanna Saksija, Täti Punainen ja Sisko Silpputehtaalta. Ensin korttivaihto. 4 ihastuttavaa korttia Kotilaiskalta:
ATC " Lintu ja lapsi" Hieno sommittelu, mahtavat värit ja kaunis aihe.
ATC "Tie miehen sydämeen" Kortissa jatkuu sama värimaailma kuin edellisessä. Sommittelussa on hienosti huomioitu korttipohjassa valmiina ollut kultakoukero. Valitsin kortin oikeastaan ajattelematta sen suuremmin aihetta. Sitä onkin sitten ollut mukava tutkia jälkikäteen.
ATC "Lemmenluritusta" Suloinen kortti. Hienot värit ja pehmeys ja herkkyys joka syntyy servetistä kortin pinnalla.
"Flunssa" Kortin taustakuva tuo mieleen vanhan aapiskukon. Kuva potilaasta ja hoitajasta on hellyttävä. Etualalla kaikki tarvittavat tykötarpeet onnistuneeseen lääkitykseen. Ehdottomasti taas yksi niitä kortteja jotka pitäisi saada omiin hyppysiin nähdäkseen kaikki yksityiskohdat!

3 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Kauniita kortteja sait!! Nähtiin myös Kotilaiska, oli tooosi mukava tavata!

RaijaAnnikki kirjoitti...

No, niin pääsi käymään...harmi ja pahoittelu. Lähellä oltiin.Me sisällä-te ulkona eikä osattu aavistaa.Mutta elämä jatkuu pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.
Kauniita ja kivoja kortteja.

Kotilaiska kirjoitti...

Kotona ollaan! Kysyit että mitä teet niillä kaikilla korteilla joyka teit mun haasteeseen, niin tottakai kuvaat ne ja laitat blogiin muistaakseni yhdellä voit osallistua vaihtoonkin :))) ilmottautumalla sunnuntaihin mennessä vai kui se ny meni? ihan olen ulkona ku lumiukko.Lue ohjeet blogista ku mää en ny kerkee.Mut hurrrrrjan kivaa oli tavata ja oikke pal kiitoksii haastesse osalistumisest. Olit kutsunu mut Koukussa kortteihin kaverikses mut mun osotekirja on erellee hukas ja siel on mun salasana ja ja ja... kiirus on tottakai ku on loma mut palaillaan NII JA ONNEE ARVONTAAN tietty kans