perjantai 23. marraskuuta 2012

It´s all about the vintage... Haasteessa haluttiin kiiltoa ja kimalletta:
Tällä avattavalla Joulukortilla mukana haasteessa. Kortti itsessään on kimalteleva. Vihreä tausta ja tekstin pohja ovat ainoat kimaltelemattomat osat tässä. Teksti on kullalla ebossattu. Kiiltelee siis sekin. Varsinainen kuva-alue on ATC kokoinen. Sen reunoiksi on halkaistu punainen kultareunainen samettinauha. Kiinnitetty korttipohjaan Bilteman kaksipuoliteipillä. Keskelle kultapahvi joka on pala messuesitteen kannesta. Kiiltokuvia on kolme ja niissäkin on kimallusta. Punaisen ja vihreän yhdistäminen on haasteellista hommaa. Vastaväripari joka toimii parhaiten suhteessa 1/1. Perinteiset Jouluvärit jotka kuitenkin helposti ovat raskaat ja tylsätkin yhdessä. Tähän kuitenkin olen melko tyytyväinen. Ehkä kultatähti tekstin vasemmalle puolelle vielä.....?

5 kommenttia:

sirkkis kirjoitti...

Värit ovat perinteiset, mielestäni tässä kauniit. Paljon yksityiskohtia ja taitoa.

sirkkis kirjoitti...

Hei Sisko, kyselit vaihtoa. Jo vain kelpaat, sinulla on niin taidokkaita kortteja, että mikä vain on saatavissa, niin käy:)
Kerro vaan, mitä tarjoat!

Merkkublogi kirjoitti...

Oi miten kaunis, hieman erilainen kortti!
Kiva kun olet mukana Vintage-haasteessa!
Halauksin Merkku

Sanna Saksija kirjoitti...

Oi, tuo on musta kaunein punasen sävy just helmiäisenä! (Vaaleanpunasesta ei nyt puhuta, se on mulle ihan oma värinsä;) Nostalgisia lapsuusmuistoja kiiltokuvineen tämä synnyttää ainaki minussa. Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

Suzanne B aka brookfies kirjoitti...

What beautiful cherubic vintage images. Perfect! Thank you for sharing with us at It's All About the Vintage challenge. Wishes, Suzanne DT