perjantai 2. marraskuuta 2012

Kotilaiskan haasteblogiin klikkaamalla tunnuskuvaa oikeassa sivupalkissa. MARRASKUUN HAASTE Kotilaiskan VAIHTO & HAASTE LIERRÄTYSMATSKUISTA blogissa: TEE ATC KORTTI AIHEELLA: MIETE (AJATUS) TAI MUISTO (TARKOITTAA MUISTOKIRJARUNOA esim. Kun kirppu puree sinua muista silloin minua, mutta älä anna purra liikaa ettei sinusta tule vanhaapiikaa ) Käytäthän materiaalina mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia ( mainoksia, vanhoja lehtiä,tuotteiden pakkauksia,etikettejä, käytettyjä postimerkkejä ja kirjekuoria,vanhaksi menneitä mausteita , siemeniä ja papuja, käytettyjä lahjakääreitä ja nauhoja, servettejä,karkkipapereita ym.ym.) MUISTA RENTO OTE, KAIKKI NS. VIRHEET VOI AINA PANNA TAITEILIJAN VAPAUDEN PIIKKIIN :) Näin kuului haaste ja Silpputehdas innostui.
Kortin pohja on pala isosta näyteikkunajulisteesta joka oli päätymässä roskikseen. Kuiva ja musta kuin liitutaulu. Tuo ruusukin on tullut jostakin ja lumihiutaleet on leikkurilla napsittu lehden reunasta.
Jokin estää heittämästä kiiltokuvia roskiin Tuo sydänkin on parhaat päivänsä nähnyt. Oli kumminkin tallessa ja nyt on kortissa. Kulmaleikkurin ostin kirppikseltä. Se on kookas, mutta leikkaa kumminkin vaan ihan ohutta paperia. Siksi laitoin alle punaisen kortin. Käsi on pyörinyt Silpputehtaalla pitkään sekin.
Tämä olisi sopinut Manumiinankin enkelihaasteeseen, mutta kun siinä on tuo muistovihkoryno ja tein sen tähän haasteeseen niin tähän sen myös laitan. Kortin tausta on pala postikorttikokoisesta jotenkin pieleen menneestä kortteiluyrityksestä.
Tämä korttipohja, johon oli painettu kultapilkkuja ja liimattu tuo kakkupaperin pala, on jo pitkään odotellut hetkeään. Tähän se sopi hyvin ja paikkansa löysi myös tuo alareunan käsipari joka oli myös säästetty vaikka rypyssä olikin.
Tämä on oma suosikkini (heti kun joku on lähes järjenvastainen, niin Silpputehtaalla tykätään!) Tuolla ylemmällä kissalla muuten on "oikeat" puikot käpälissään =kaksi katkaistua nuppineulaa. Korttipohja on riisilaatikosta.Kissojen takana pala mainoskuvaa. Lehdestä leikattu myös nuo "kutovat kädet" (vaikka en mikään käsityöihminen varsinaisesti ole niin tiedän kyllä, että siinä virkataan, mutta koska runossa kudotaan niin nyt kudotaan! Tiedän myös, että suurin osa sukista kudotaan neljällä puikolla joissa ei taida edes olla nuppia päässä, mutta Silpputehdas on taas ottanut taiteellisia vapauksia!)

2 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Kauniita, kivoja kortteja!

RaijaAnnikki kirjoitti...

Oi sulla onkin monta ihanaa ja kivaa korttia.