maanantai 7. lokakuuta 2013

EMM 41 / 2013 ja Inspiskortti

 Viikon 41 EMM ei maksanut mitään ATC- kortti: "Syyshuivi" Kortin pohja on tyhjentyneestä keksi- pakkauksesta. Pohjaan on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteipillä Kotilaiskalta saatu kuva. Pienet lehdet on leikattu Big Shotilla käytetyistä kirjekuorista. Huivi on leikattu paperista jonka olen myös saanut korttiystävältä. Samoin nuo bling-bling jutut huivin kulmissa. Teksti on kirppikseltä puolenhinnan pöydästä ostetusta kirjasta.Tekstin pohjaa on kellastettu Promarkerilla ja päälle on vetäisty kynsilakkaa. Reunaviimeistely kynsilakalla.
ATC-kortti "Palace Hotel" on tehty KK-sivuston ispishaasteeseen. Laitoin senkin tähän kun nämä ovat kuin pari. Lisäksi näitä molempia haasteita emännöi Half Way Storage blogin mainio Tuire.
Tässä on korttipohjana pahvia jossa on kuvattu laudoitusta. Kortin ylittävä lehtikuviosuikale on samsa paperista kuin ylemmän kortin huivi. Lehdet  on leikattu Big Shotilla. Ennen leikkaamista paperien taakse on liimattu Bilteman kaksipuoliteippi. Leikkauksen jälkeen ovat siis kuviotarroja.Kukat on leikattu pikkuisella kuvioleikkurilla.Ne on kiinnitetty Scotch Gel Gluella  (ostettu paikallisesta Prismasta) Keskelle kukkia tippa kimalleliimaa. (Itsensä Tim Holz´in tuote joka on jotenkin pilallinen yksilö, venyy kuin räkä eikä millään ilveellä tee mitään puolihelmeä.) Tekstit kuten yllä. Hotellikuvan olen saanut Tarja O:lta.
Taas kerran iso kiitos matskuja lähettäneille!
Kauniita syyspäiviä kaikille muillekin!!

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Hienoja kortteja jälleen!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita kortteja

jipe kirjoitti...

hienoja kortteja sinulla täällä. En tiedä mikä se "ystäväkutsusi" meilissä on. Enkä vastaa sellaiseen mitä en tiedä. Yst.terv. Jipe

Sisko kirjoitti...

Ihan oikein Jipe. Roskiin vaan kaikki sellainen epäilyttävä.