tiistai 1. lokakuuta 2013

Paskanmarjat ITELLA!!


Mua niin harmittaa se kadonnut kirjelähetys! Osoitteet oikein, merkkejä riittävästi, kuori teipattu huolella umpeen ja KATOAA!!
Tein uusinnat näistä korteista ja lähetin Piialle. Perskutarallaa! Meitsi ei niin vaan periksi anna!
Minniin en löytänyt samaa taustapaperia. Tässä uudessa on nyt tähtitausta. Rusetti kävikin sitten jo tuosta pilkullisesta joka ei pilkulliseen taustaan passannut. Edellisessä oli siis punainen rusetti. Punaisen silkkinauhan laitoin reunaan sen valkoisen pykälänauhan tilalle.
"Steampunkwomwn" on saanut myös uutta kroppaansa. Ihan joka nippeliä ei ollut kahta kappaletta Silpputehtaan varastoissa. Pää sitten puolestaan meni kahtia kun sitä yritin oikoa suoremmaksi. Kun en löytänyt uutta(pitäis kyllä olla) liimasin palaset korttiin. Tuo ylävartalona oleva sukkanauhanosa(?) oli valkoinen alkujaan. Sitä on vähän embossattu sopeutumaan paremmin muuhun. Samaa tekstiäkään en tietenkään siitä kirjasta löytänyt toistamiseen, mutta näillä nyt mennään!
Ja tämä vaihtohan kuului Askarteluvuoren ATC-vaihtoihin ja oli no=7 piti tehdä toinen kortti jossa on kangasta ja toinen jossa on metallia. Tänään 1.10.13 sai Piia postin ja luuli ensin, että kuori on viimein löytynyt. Jo se korttien uudestaan tekeminen helpotti kurjaa olotilaa. Nyt kun kortit ovat perillä niin olo vaan paranee. Mutta Itellastahan se ei johdu. Sieltä ei ole tullut vastausta palautteeseeni.

Ei kommentteja: