sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Anskun ATC vaihto Zetti ja Steampunk

Vaihtokaverini Kirsi-Marja teki ensimmäiset korttinsa näihin korttilajeihin ja minä ne sain!
Kiitos!

Kortit Zetti ATC "Admit one" sekä Steampunk ATC "First"  eipä luulisi, että lajityyppeihin ei ole aikaisempaa kosketusta. Ja kuten niin usein, korttien kaikki hienoudet näkyvät vasta kun saa oikein "elävänä" nämä käteensä.

Vaihtoon lähtivät Silpputehtaalta Steampunk ATC "Laadunvalvoja" sekä
Zetti ATC "Pitsimekko"
Laadunvalvojan taustapahvi on kohokuvioitu rataskuvioisella kansiolla ja korostettu leimasinvärillä, pohjaan on embossattu rattaita ja lisäksi on maalailtuja rataskuvioita liimattu
Lamppu on Paperilohikäärmeestä hankitusta kuviosetistä. Koira ja Bostonin postileima ovat muistaakseni Vikeltä molemmat. (Kiitos!) Tekstit kirjasta.
Hauska haaste. Tämä Zetti yllätti kunnolla. Tutustuin tyylilajiin ja tajusin, että Silpputehtaallahan tätä harrastetaan lokeroa tuntematta! Olen tehnyt näitä kalloleimasinjuttuja jo aika pitkään ja tämähän on ihan sitä itseään! Jalat ovat tällä kertaa Vikeltä (kiitos!) Siivet on leimattu. Molemmilla, sekä koiralla, että kalloneidillä on viikset jostakin kynsikoristelusetistä.
Anskulle iso kiitos hienosta haasteesta ja Kirsi-Marjalle todella hienoista korteista!

3 kommenttia:

Kirsi-marja kirjoitti...

Hei Sisko,
Oli pakko tulla vähän utskailemaan. Mistä tiedät että niiiiiin tykkään pääkalloista. Tosi ihanat kortit. kiva päästä pian hypistelemään <3
t.Kirsi-Marja

Manumiina kirjoitti...

Upeat kortit ovat vaihtaneet omistajaansa!

Vilimarika kirjoitti...

Mä niiin tykkään näistä sun korteistasi.

Aloin tässä laitella kirje-rinki päivitystä ja ilmoitteletko sitten, kun saat oman kuoresi, niin laitan sinutkin listaan. :)