perjantai 14. helmikuuta 2014

Askarteluvuoren vaihto/ haaste #14


Tehtävä: Vastakohdat, esim ilo ja suru, vallalla oleva tunnetila isompaan korttiin (SKINNY) ja pienempi pienempään (ATC)
Silpputehtaan kortit lähtivät Anu-Riikalle. 
Skinny: "Nyt just ei yhtään huvita" kuvaa naispuolisen henkilön innottomuutta tarttua kodinhoitoon. Kortista tuli zetti. Lehdestä leikatut kuvat ja teksti on korosteltu piirtelemällä, myös korttipohjaan on piirretty. Muutama kuvioleikkurilla leikattu kukka on lisätty taustaan, kuten myös ihana, pieni muovinen lisko.(sen olen saanut korttikaverilta, kiitos!)
Atc: "Nyt on paikalla sekä Into että Tarmo!" kuvaa sitä olotilaa jossa on ihan mahdottomasti virtaa siivota ja järjestää ja sisustaa ja kokeilla kaikki uudet reseptit rakkaudella jne..
Kortin pohja on rusetteineen jonkin suklaarasian kansi. Sen alaosassa on   Bilteman kaksipuoliteipille kiinnitetystä lahjapaperista stanssattu kuvio jonka sisälle on stanssattu aukko, johon on vaihdettu valkoinen samanmuotoinen pala taustaksi lehdestä leikatulle kakkukuvalle. Kukkakoukerotarra on stanssattu bilteman teippiin kiinnitetystä hopeanvärisestä paperista kukkien keskelle on laitettu kullanväristä kimalleliimaa. (Tuo stanssi on olevinaan joulukuusi...ai että siitä tykkään. Ostin sen KK-kirppikseltä) Yläkulmassa rusetin päällä on kaksi sydäntä jotka on leikattu Vikeltä saadusta vanhasta kirjansivusta. ihan sattumlta niihin osui tuo ukko ja akka! Leipova nainen on lehdestä. Kuvaa on reunastaan korostettu valkoisella geelikynällä.
Kortit lähtivät Anu-Riikalle.

Kaksi korttia vaihdossa itseltään Vikeltä.ATC "En tunne" sekä Skinny "Taitava"
Kiitos hienosta vaihtohaasteesta ja upeista korteista!

3 kommenttia:

Jaana Huotari-Villamo kirjoitti...

Hienoja ovat kaikki!!

Ester kirjoitti...

Hienoja kortteja ja tuttuja tunnetiloja :).

vikke* kirjoitti...

Upeat kortit sinulla!! Hyvin hehkuu tunnetilat niistä :)