torstai 12. kesäkuuta 2014

I love you Mr DARCYKolmen ATC-kortin sarja "I love you Mr DARCY"
1/3 kortissa on harmahtavaan pahvipohjaan leimattu ruskealla taustapikut ja lattiaruudutus, pari on leimattu kahdella eri leimasinvärillä, alareunaan on leimattu pitsiä,oikeaan yläkulmaan on kultavärillä leimattu kattokruunu. Teksti on samasta leimasinsetistä pariskunnan kanssa(Paperilohikäärme). Oikean reunan pienet kultasydämet on leikattu koristenauhan reunasta, kiinnittys Scotch Gel Gluella. Muissa reunoissa on kuviotarra. Alareunaan on kiinnitetty metallikoriste joka on matalaksi litistetty helmihattu (Paperilohikäärme) , keskelle on liimattu koristekivi ja terälehdille lisätty turkoosia kimalleliimaa.
2/3 Naishahmo on yksittäinen leimasin Deep Red sarjan Victorian evening dress, kortissa on pyritty kuvaamaan levottomuutta joka syntyy tunteista joita ei paljasteta.
3/3 Hiukan levollisempi tunnelma...olisiko jo hiukan saatu selvyyttä tunnemylläköihin? Siivet on leimattu Bilteman kaksipuoliteippiin kiinnitetylle silkkipaperille. Toimiin kivasti niin, että varsinainen leimakuva kuultaa alta.

7 kommenttia:

Hane kirjoitti...

Että voi ollakin ihanat <3 Mää haluaisin noi kaikki, mutta muitakin ottajia varmaan olis...... meinaatko tehdä enemmänkin näitä ?

Susanna kirjoitti...

Hienoja kortteja!!!

Susanna kirjoitti...

Hienoja kortteja!!!

Susanna kirjoitti...

Hienoja kortteja!!!

Susanna kirjoitti...

Oho! Laitoin vahingossa 3 kertaa saman viestin ;) On ne vaan niin hienoja että bloggerikin alkoi reistata ja pläjäytti kolminkertaisen viestin ;)))

Maca kirjoitti...

I love too!

Aino kirjoitti...

Upea korttisarja.