torstai 12. kesäkuuta 2014

Pride and Prejudice
Kolmen ATC-kortin sarja "Pride and Prejudice"
1/3 Kortissa on käytetty lehtikuvaa ja kuvaan liittynyttä tekstiä, kuva sopi kuin nakutettu tuohon korttikaverilta saatuun kehykseen! (Kiitos siitä!) Kuvan taustalla on pala vanhaa kirjaa...tuskin kumminkaan kovin aiheeseen sopivaa tekstiä...älkää siis lukeko! Metallikukka on litistetty helmikaulus (Paperilohikäärme) jonka keskelle on kiinnitetty "jalokivi" reunaviimeistelyä on tarkoituksella levitetty vähän kortin puolelle.
2/3 Kortin teksti on Mr Darcy leimasinsetistä. Muuten juuri sitä settiä ei ole tässä kolmen kortin sarjassa käytetty. Tekstin taustalle on leimattu kullalla pitsiä, sillä on leimattu myös kattokruunu. Alareunan pitsi on leimattu silkkipaperille ja leikattu muotoonsa. Leimakuvaan on kiinnitetty pieniä kultakukkatarroja.
3/3 Kortin pohjana on käytetty kuviopaperia kansiosta. Kuva on leimattu silkkipaperille, samoin alareunan pitsi. Kortin oikeassa ylkäkulmassa on kullalla leimattu pieni kattokruunu. Alareunan lintu on stanssattu Big Shotilla (Paperilohikäärme) sitä on maalailtu kultahile kynsilakalla ja turkoosilla kimalleliimalla. Silmänä pikkuinen "jalokivi" kuvaan on lisätty myös pieniä kultakukkatarroja.
Oikein innostuin näistä...olin ensin tehnyt vain kolme korttia Silpputehtaan laajennusosan viikkojen 25 ja 26 korteiksi, mutta teinkin sinne ihan muita aiheita ja sain kaikki kolme kolmen kortin sarjaa Silpputehtaalle.

3 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Todella kauniita ja taidokkaita atc-kortteja. Pidän värimaailmasta ja siitäm miten olet luonut kortteihin mystistä tunnelmaa. Kerään taas rohkeutta tarttua kyseisiin kortteihin. Voisikin olla hyvä idea aloittaa tekemällä tämmöisen sarjan niin ei pääse ahdistumaan siitä ettei yhteen pohjaan mahdu kaikki mitä haluaisi sinne tupata vaan voisi jakaa tekemisen intoa esim 3-4 pohjaam :-D Kiitos ideasta.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattoman upeita kaikki.
Ihanaa viikonloppua sinulle.

Sisko kirjoitti...

Nämä kortit lähtivät Kirpeän Kurpitsan Merville.