keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sailan ATC-tuplavaiho


Sailalle lähetetyt kaksi ATC korttia vapaalla aiheella Silpputehtaalta Liisan seikkailuja.Alemman kortin tausta on korttikaverin tekemä.Sopi tähän hienosti! Mukaan piti laittaa kaksi kuvaa joista haluan jonkun osallistujista tekevän minulle ATC kortit.

 Eilen posti toi kaksi ATC korttia. Ylempi, runsaasti yksityiskohtia ja kotoisen tunnelman sisältävä kortti "Maalismaisema"on Kotilaiskalta. Alempi "Neitokainen" on Jaana H-V:n tekemä. Hienosti käytetty tuota stanssattua siipeä ja kimalteita tässä.

Silpputehtaalta lähtivät Macan lähettämistä kuvista tehdyt ATC-kortit Macalle valmiina. Ylempi  "Kiharapäät" tutusta kuvasta tehty kortti. Stanssasin kuvan Big Shotilla ja kiinnitin korttikaverilta saatuun kohokuviopohjaan jonka väri sopi kuvaan täydellisesti. Alareunaan laitoin kukkanuhaa joka sekin taisi olla korttikaverilta.(Kiitos taas kerran kaikesta kivasta matskusta kaikille kivoille....) Kultatarrakoukerot ovat kirppisostoksesta joka tein omaksikin yllätyksekseni. Vasempaan yläkulmaan kiinnitin syksyisen lehden ja oikeaan metallikoristeen jonka ensin litistin. Keskelle lisäsin yhden kangaskukan ja sen keskelle pikku tipan kynsilakkaa. Sitä samaa myös keskelle jokaista alreunan nauhassa olevaa kukkaa, sekä kortin reunoihin.

Toinen kortti "Punaiset saappaat" Ihana pikkuinen hämärässä portaikossa kurkkimassa ulos.Ressasin kuvan reunat ja viilasin kuvapintaa Vikeltä saadulla viilalla, kiinnitin kuvan lautakuvioiseen taustaan ja laitoin alareunaan suikaleen kuvan väreihin sopivaa pilkullista paperia. Ompelin merkkulankaa napin kuvaan ja kiinnitin sen vasempaan alakulmaan. Toiseen kulmaan laitoin syksyisiä lehtiä jotka olen stanssannut Big Shotilla, ennen stanssausta paperi on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin.Kortin reunoissa leimasinmusteviimeistely.

Kotilaiskalta sain kortit jotka hän on tehnyt lähettämistäni kuvista. Jännä, että viimeaikaiset tapahtumat ovat ilmeisesti niin sekoittaneet pääni, että en muista kuvia ollenkaan. Kivat kortit kumminkin sain .
Kiitos kaikille joilta postia tuli ja Sailalle vaihdon järjestämisestä!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiitos! :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella upeita kortteja.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Hienot kortit kaikki.

Maca kirjoitti...

Varasin kortin sinulle. Sinulla on kyllä paljon hyviä kortteja, mutta tee kissayllätys.