maanantai 6. lokakuuta 2014

Askarteluvuoren ATC vaihto/haaste #19

Piti tehdä yksi ATC kortti niin, että siinä on kiiltokuva, yksi aiheesta tee/ruoka ja yksi aakkoskortti.
Tässä Silpputehtaalta lähtenyt kolmikko:
Kiiltokuv ATC: "Sinä muistit!"Kierrätyspahviselle korttipohjalle on kiinnitetty kuviopaperi jonka päälle on liimattu kaksi erikokoista ruskeaa stanssattua piparkakkureunaista soikiota (kiitos A.L) Ne laitettiin vielä kohokuviointitaskuun ennen liimausta. (Nyt mietin, että jos olisin liimannut ne keskenään ja sitten vasta kuvioinut jatkuisi kuvio soikiosta toiseen) Kiiltokuvan alle liimasin pitsisiivet jotka nekin olen saanut korttikaverilta (Kiitos!) Alareunaan kiinnitin toisen kiiltokuvan jossa kissat painivat. Oikeassa yläkulmassa on metallikoriste ja alareunassa pitsiä. Teksti on leikattu siitä usein mainitusta kirppiskirjasta jossa näyttää olevan hyviä tekstejä loputtomiin.Kortin reunoissa, siivissä ja vähän metallikoristeessakin on kynsilakkaa.

Ruoka ATC: "Rva.W:n ruokatarjoilun pilasi kärpänen!"
Hopeanvärinen Bon Appétiti teksti ja ruokailuvälineet on embossattu.(Leima painettu läpinäkyvällä leimavärillä jonka jälkeen päälle on kaadettu embossausjauhetta, liika jauhe paperilla takaisin purkkiin ja sen jälkeen kuumennus kuumailmapuhaltimella) Lautanen on kellotaulu joka on leikattu vähän taulua isommaksi Big Shotilla.Tekstit kirppiskirjasta. Alareunassa kuviotarra. Ruudullinen taustapaperi saatu korttikaverilta <3
Paperi on  kiinnitetty kierrätyspahville.

Aakkos ATC:Kirjain M> "Mehiläiskuningatar"
Taustapaperit korttikaverilta <3
Kuningatar on leikattu lehden muotinäytöskuvasta. Siivet on Bilteman kaksipuoliteippiin liimatusta läpikuultavasta kankaasta leikattu. Kuningatar siipineen ja kruunuineen on piirretty ympäri valkoisella geelikynällä. Kruunu on leikattu paperista joka ennen leikkausta on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin.
Kruunussa ja aurinkolaseissa on kultakynsilakkakoristelu. Kulmissa on kullanväriset kuviotarrat joita on myös väritetty valkoisella geelikynällä. Sillä on myös kirjoitettu tekstiä ja tehty korttiin reunaviivoitusta. Yksi öttiäinenkin on leimattu taustalle.

Silpputehtaalle saapuivat ihanuudet:
Täti Punainen on tehnyt kauniin kissakortin. ATC "Kiiltokuva"
Anu-Riikka on toteuttanut omalla vahvalla tyylillään ruoka-aiheisen kortin ATC "Ruokamyrkytys"
Anu -Riikan blogiin oikean reunan palkista tunnuskuvaa klikkaamalla.
Sirppis  on tehnyt hienon ATC:n "Aakkoskortti"

Kiitos upeista vaihtokorteista tekijöille ja Vikelle tästä hienosta haasteesta!!

1 kommentti:

Jaana Huotari-Villamo kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki!!