perjantai 12. toukokuuta 2017

PERÄSTÄ KUULUU / Manumiinan matskuista

  LIVE-VAIHTO jatkuu ja jatkuuuuu...
PERÄSTÄ KUULUU
Jokainen osallistuja toi tapahtumapaikalle mukanaan postimerkillä varustetun kuoren jossa oli omat osoitetiedot ja sisällä materiaalit ainakin kahteen korttiin.
Manumiina oli pakannut pullean kuoren!
Kuvasin sisällön..
 Sitten lajittelin jo niitä kuvia. Mikä saattaisi päätyä kortiksi?
Viiden kortin reunat pyöristin. Nauhat ovat Silpputehtaalta.
Kuusi kulmikasta ATC korttia
 "Kyyhky" tässä Silpputehtaalta kultalankoja ja kimalleliimaa.
"Nähtävyys"
Hieno paperi kuvan taustaksi kierrätyskorttiin, Kuva napakalle pohjalleja kohotarroilla korttiin. Avain kiinni haaraniiteillä.
"Sitruunatarhassa on kauris!"
Leikkasin hedelmien kuvan vinottain kahtia ja pikkukuvan irti kehyksestä jonka kuitenkin käytin vinottain korttiin.Pikkupuun yläosaan kiinnitin koristerenkaan.Kauris on stanssattu yhdestä mukana olleesta kuviopaperista nurjalta.Pohjana on kierrätyskorttipohjaan kiinnitetty saman akavarellipaperin pala kuin "Kevätretki" kortissakin.
"Karoliina" Kortin keskelle taustaksi on ensin kiinnitetty tuo koukeroinen kuviopaperi. Sen jälkeen on koottu reunat sen ympärille. Samasta paperista on kiinnitetty pala tukevammalle alustalle ja tytön kuva siihen. Korttiin ne on kiinnitetty kohotarroilla.
 "Matkaan lähden" Kellonperät piirretty kultageelikynällä.Leikkasin nuo miehet vähän irti toisistaan saadakseni tuon lipun heidän väliinsä.
 "Kissalle maitoa" Tuossa tytön kuvassa oli ympärillä tuota kissan takana näkyvää kuviointia. Leikkasin sen pois ja käytin täyttämään tuon kulman.
"Kevätretki" Tässä on kierrätyskorttipohjalle lisätty taustaksi joku Gellikokeilupalan reuna. Sopi nyt tähän kevättä kuvaamaan. Rakeet tai hiutaleet on piirretty geelikynällä.
"Sirkutusta"
Kahta samansävyistä kukkapaperia kierrätyskorttipohjalle Bilteman kaksipuoliteipillä.
Linnunpesä oli tagissa. leikkasin sen irti saadakseni muuta enemmän näkyviin. Kukkia vähän kääntelin ja lakkasin kynsilakalla haaraniitin joka oli kukan keskellä.
"Outoa taikaa"
Oranssi akvarellipaperin soiro riitti hienosti kortin ylä- ja alareunaan. Kuvasta leikkasin kehyksen pois. Sydän on väritetty oransilla Promarkkerilla. Nauha Silpputehtaalta.
"Minä soitan sulle illallla"
Punainen nauha ja kierrätyskorttipohja ovat ainoastaan Silpputehtaalta.
Pitsi oli materiaalien mukana ja sen halusin johonkin korttiin. Tähän se sopi.
Naisen kuva on läpikuultavalla  pojalla. Se on leikattu kitaran muotoa seuraamaan.
"Pala Kiinaa"
Kierrätyskorttipohjaan on kiinnitetty ensin taustaksi ruskehtava ohuempi paeri sen päälle itsevärjätty paperi (Manumiina?) palan kulmat pyöristetty kulmaleikkurilla Alareunaan empossattu kirjainmerkki mustalla. Kolikko oli materiaaleissa myös, nauha on Silpputehtaalta.
Pakkasin kortit korttikansiosivulle. Kaikki eivät mahtuneet samalle puolelle
Laitoin sitten taakse pari ...
Kiitos kivoista matskuista Manumiina!!

2 kommenttia:

alice k. kirjoitti...

Voi mikä pläjäys! Ihanasti hyödynnetyt matskut, näistä tuli todella ihania!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Olet kyllä ahkeroinut. Ja upeuksia tuli korteistasi.