maanantai 15. toukokuuta 2017

Siitä se sitten lähti!


Silpputehtaan oveen on teipattu hellästi servetti. Se oli irronnut toisesta yläkulmasta. Piti painaa teippi paremmin. Samalla syttyi halu tehdä kortteja. Leikkasin varovasti puolet servetistä siinä kun se yhä oli kiinni paikallaan.

 ATC: "Tyttö"
 ATC "Pinkki"
ATC"Turkoosi"

Näin mun aivot toimii! Läpinäkyviä korttipohjia hankin jo aikaisemminkin. Tein jonkun kortinkin ja sitten saivat enimmäkseen vaan olla.Kuten usein uudet kokeilut...
LIVE-VAIHTO tapahtuman yhteydessä sain näitä lisää Silpputehtaalle. Muistaakseni oli Piiku joka kertoi kiinnittäneensä kaksipuoliteipillä servetin korttiin.
Nyt siis tuumasta toimeen! Tytölle laitaoin huulipunaa. (Kimaltelevaa kynsilakkaa)
Mustan kuitunauhan palan kiinnitin tupalteipillä ja koska siihen jäi rakoihin kiiluvaa teippiä heitin päälle kirppikseltä hankittuja minihelmiä, taitavat olla kynsikoristeita. Varmuuden maksimoimiseksi tai hätävarjelun liioitteluna vedin pintaan vielä värittömän kynsilakan.Pyöreä hopeakoriste on saatu kaverilta siihen kiinnitin hapsulankaa.
Kirjoitin tytön kuvaan taakse pienellä Silpputehdas nurinpäin että jos se näkyy etupuolelle niin on sitten oikeinpäin.
En ole pitkään aikaan muistanutkaan, että nurin päin kirjoittaminen sujuu ihmeen notkeasti .
Tämä teksti on siis kirjoitettu paperille. Muistan miten nuorena kun kaverit tekivät kaikkia temppujaan ja kyselivät osaatko...siis näitä nuorten kisoja, kirjoitin siinä sitten kaunoa nurinpäin ja harva edes yritti alkua pidemmälle perässä. Toinen laji missä hyvin pärjäsin oli kisa siitä kenellä on suorin peukalo.
"Ja kaiken lisäksi keskellä kämmentä!"

Ei kommentteja: