maanantai 24. marraskuuta 2014

Macan marraskuun enkelikalenteri 24.päivä

Macan enkelikalenteri 24.päivä
Tämä oli uusi, eilen tehty kortti joka sopi tähän päivään. Olipa miten synkkää ja raskasta tahansa aina voisi olla vieläkin raskaampaa ja synkempää. Vastoinkäymisissäkin voi olla "hyvää tuuria". Pelätty isomörkö ei olekkaan niin iso vaan vähemmän pelottava pikkumörkö, juuri kun olet mieli ihan maassa voi valoa tuoda lapsen hymy tai tervehdys ystävältä, joskus riittää vain pilvien raosta pilkistävä auringonsäde. Kaikkea hyvää on, se pitää vain huomata.

Kortin pohjana on kierrätyspahvi. Tässä se jopa näkyy.Pohjaan on Bilteman kaksipuoliteipillä kiinnitetty hopeapala joka on tullut valmiina jonkun askartelupakkauksen mukana. Teksti on leimattu paperiin joka on kiinnitetty kaksipuoliteippiin ja sen jälkeen stanssattu Big Shotilla. ( Stanssisarjassa on 6 erikokoista stanssia tämä on niistä pienin,suurin on juuri postikorttiin sopiva)
Enkeli on kaverilta saadusta "Love A.T.C. Collection" kansiosta. (Kiitos!) Enkelin kädessä on kolmiulotteinen "lasitähti". Korin alareunassa pätkä kultanauhaa.

Linkki päivän runoon ja Macan enkelikorttiin.
Macan blogiin myös reunapalkin tunnuskuvaa klikkaamalla. >

2 kommenttia:

Anemone kirjoitti...

Ihania enkelikortteja kaikilla, nyt kun olen mennyt kaikki läpi, jotka ovat kommentoineet Macan postausta.Myös tämä ihanan selkeä...

Maca kirjoitti...

Ihana pikkuenkeli!