perjantai 7. marraskuuta 2014

Macan marraskuun enkelikalenteri 7.päivä

Macan enkelikalenterin 7.päivä
ATC"Joulun odotus"
Olisiko se parasta koko joulussa, lapsenmielisintä?
Lapsi ei halua tulla isoksi, lakata uskomasta joulupukkiin...
Pikkusiskoni suuttui kun hänelle kerrottiin kuka se pukki oikeasti on.
"Olisitte antaneet mun uskoa!"
Korttia tehdessäni mietin myös sitä joulun parasta kohtaa. Se on siellä valmistelujen, yhdessä tekemisen, joulupuuron ja isän kaiken pilaavan joulukännin välimaastossa. Ne ihanat juhlan ja yhdessäolon hetket joihin luotti lapsen uskolla vaikka sama pettymys tuli joka ikinen joulu! Ehkä siksi on mukava venyttää joulua tänne alkupäähän. Pojan lähtiessä jouluksi reissuun tuotiin "kuusi tupaan" paljon ennen joulua. Tapa jäi. Kohta taas menen vintille ja kannan sen alas. Se pikkutyttö minussa rakastaa joulua edelleen....

Kortin pohja on kuviopaperia joka on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteipillä kierrätyspahviin. Turkoosi kehys on jäännös stanssatusta kuviosta. Enkeli on kiinnitetty kaksipuoliteippiin ja leikattu ääriviivoja pitkin. Reunat on piirretty kullanvärisellä geelikynällä. Tähti ja ympyrä ovat stanssattuja kuvioita. Tarroja itse asiassa koska ennen stanssausta paperi on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin. Pieni porokuvio ja enkeli ovat kavereilta saatuja. Kiitos! Reunat kortissa on reippaalla kädellä vedelty pronssi leimasinvärillä.
Runoa lukemaan tänne!

3 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Minusta on niin mukavaa, kun selität,miten olet kortin tehnyt. Kaikenlaisia muistoja jouluun liittyy, niitä ikäviäkin.

Manumiina kirjoitti...

Kiva kortti!
Minäkin tykkään joulun valmisteluista :) Meillä on jo kahtena edellisenä jouluna vietetty etukäteisjoulua ja niin tänäkin vuonna. Kun varsinaisena jouluna joku on poissa jossain kaukomailla, niin etukäteisjoulun avulla voimme kaikki yhdessä nauttia joulumaisesta yhdessäolosta.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Kaunis kortti. Ihanaa viikonloppua sinulle.