maanantai 1. lokakuuta 2012

Half Way Storage blogin TTM-haasteeseen ATC 40/2012 "Smart dog" Mukana tullutta on taustakuva/kaupunkinäkymä sekä tuo koira, joka on Bilteman koiranremmin hintalapusta. Tämä olisi passannut viimevuotiseenkin haasteeseen sillä poimin lapun Bilteman kynnykseltä ja se tuli siis mukana kun kävin hakemassa teippiä ja akvarellipaperia.Meillähän on vain kissa enkä siis osta koiranremmejä. =o)

5 kommenttia:

Vasi kirjoitti...

Pitipä ihan vilkaista, mistä viime vuonna askarreltiin... :) Tosiaan, mainiosti sopii tämä molempiin vuosiin!

Kotilaiska kirjoitti...

Kiva kortti, tuntuu etten ehdi enää mihinkään haasteeseen korttia tehdä en edes omaani:) Kiitos tarkkanäköisyydestäsi ja siitä että kerroit minun väsyneenä laittaneen väärän kuukauden haasteeni loppumispäivämäärään, se on tosiaankin jo 31.10. sillä marraskuussahan on vain 30 päivää. :(((( taas mua luullaan ropotix

Kotilaiska kirjoitti...

1 dscandsovoi Sisko, Sisko ekaks, siihen vaihtoon piti ilmottautuu mun sähköpostiin mut antaa nyt olla ku tien muutenkin sun yhteystietos.toiseksne kaKS KORTTII JOTKA TEET TEET IHAN MISTÄ VAAN TYKKÄÄT LAULUNSANOIST kuten myös sen puolikkaan mut siihen täytyy laittaa että mistkä laulunsanat on sen inspiraation lähde ja sit sun tarttee viel laittaa niitten matskujen saatteeks kahet laulunsanat mist se sun kaveri tekee kaks korttii mut toki saahan tota orava lauluuki käyttää vaik kaikkii mut ilmota siit sit sil vaihtokaveril niiku siis että kaikki kortit voi tehä samastki laulust jos haluu mut voi käyttää myös ihan mitä tahansa muita laulujen sanoja jos tykkää. Onks tää nyt oikeesti jotain avaruustiedettä vai enks mää ikinä osaa selittää selkeesti mitä ajan takaa?Niin ja toi oravalaulu on tossa haastetta varten. Tässä on aina sekä haaste että vaihto ja ne voi olla välillä jopa ihan eri aiheesta. Mutta tälläkin kertaa noi haasteeseen tehdyt kortit voi käyttää vaihtoon jos niitä siis tekee 2 ja puoli :) ja jos viel jää matskui kahteen korttiin niin ne sit pussiin ja siin on sit se matsku osuus.
#&¤%# ropottitesti!!!

Selma kirjoitti...

1Kiva tausta ja sopii mainiosti kivalle sessun kuvalle :) Ja tuon robottitestin vois kyllä poistaa ;) tulis enemmän kommentoitua blogiisi.

Sisko kirjoitti...

Kokeillanpa onnistuinko sen robottitestin poistamaan =o)