keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Kotilaiskan Vaihto & Haaste kierrätysmatskusta10/12 LEPPOISAA LOKAKUUTA! Vuorossa TOIVEUUSINTA. Lokakuulle osuu Suomalaisen kirjallisuuden päivä ja Aleksis Kiven päivä joten jokos arvaatte. L niiku lokakuu siis l...llllll.niin laulu.! Aleksis Kiven sanoittama laulu Laulu oravasta (romaanista “Seitsemän veljestä”, 1870) Makeasti oravainen makaa sammalhuoneessansa; sinnepä ei Hallin hammas eikä metsämiehen ansa ehtineet milloinkaan. Kammiostaan korkeasta katselee hän mailman piirii, taisteloa allans’ monta; havu-oksan rauhan-viiri päällänsä liepoittaa. Mikä elo onnellinen keinuvassa kehtolinnas Siellä kiikkuu oravainen armaan kuusen äitinrinnas: Metsolan kantele soi Siellä torkkuu heiluhäntä akkunalla pienoisella, linnut laulain taivaan alla saattaa hänen iltasella unien Kultalaan. Aleksis Kivi HAASTE: Inspiroidu ylläolevasta laulusta ja tee kortti (tai useampikin jos inspis iskee ) käyttäen kortin materiaalina lehtiä (sanoma-.aikakaus-.mainos-,sarjakuva- tai kasvien lehtiä, yhtä tai kaikkia tai miten vaan) ja lankaa (kaikki lanka-määritelmän omaava materiaali käy jopa piikkilanka) ja leimasinta (ainakin yksi leima/kortti vaikka se olisi sitten kirjekuoresta leikattu postileima). Kaikkea muutakin saa käyttää mutta näitä kolmea: lehtiä, lankaa ja leima on kortissa oltava ja aiheena siis tuo Laulu oravasta.
Tein neljä ATC-korttia tästä kiehtovasta ja inspiroivasta aiheesta. Parissa kortissa tuo lehtien läsnäolo on vähän kiikun kaakun....Leimoja ja lankaa löytyy kyllä joka kortista.

4 kommenttia:

Kotilaiska kirjoitti...

Oi kuinka mahtavan nostalgisia ja suloisia ja viehättäviä kortteja kaikki, kyllä kaikki kriteerit täyttyvät ja jos ei niin pannaan katsoen sormien läpi.Tykkään näistä niinku kaikista korteistasi tooooosi tosi paljon. Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!

Aino kirjoitti...

Oi, miten kiehtovia kortteja!

tarja.o kirjoitti...

tunnelmallisia orava kortteja! olitko se sinä kommentoinut blogissani jostain ropotti ongelmista?? kertoisitko mulle enempi siitä, kun tää blogi yms. on mulle uus juttu niin en oikein tiedä nuista:(

Marita kirjoitti...

Oi miten hienoja kortteja!