tiistai 27. marraskuuta 2012

Bilteman kaksipuolinen teippi.
Kaksipuoleinen teippi on 5cm leveää ja koska siinä on suojus teipin toisella puolella rulla on valkoinen.Tuote 29-300 hinta: 3,29€, rullassa 15m Kun liimaan esim. lehtikuvan taustaksi korttiin, laitan teippiä koko kortin alueelle. Kaksi teippiä vierekkäin. Leikkaan ylimääräisen osuuden pois ja laitan joko teippirullan päälle sen ylijäämäpalan tai työpöydän reunaan. Pöytä on sellaista materiaalia, että teippi siitä irtoaa jälkiä jättämättä. Eikä sitä siihen tarvi tiukasti painaa eikä koko matkalta kiinnittää. Näitä jämiä käytän sitten sopiviin kohtiin pienempiä kappaleita liimatessani. Myös muotoon leikattuja kuvia ja kuvioita on helppo kiinnittää tällä teipillä. Kuva ensin kiinni teippiin ja sitten leikkaus pitkin ääriviivoja ja siinä on valmis tarra. Ja vaikka säilöön, onhan siinä suojus liiman päällä.

4 kommenttia:

Maca kirjoitti...

hyvä, että mainostat, vaikket töissä olekaan! Tuota täytyy ostaa (teippiä)

Arja L kirjoitti...

Itse tsekkaa mm Tokmannin työkalu- ja tarvikeosaston hyllyt säännöllisesti ja samoin Biltema ja Motonet ovat tulleet tutuiksi "askartelukaupoiksi". Eipä silti niin "oikeat" askartelukaupatkin :D

Anne-Marie kirjoitti...

Juu ehdottomasti Biltemasta löytää askarteluun sopivaa tavaraa, tää teippi on yks hyvä esimerkki. EN vaan saa haettua kuon toi B-kauppa on liian lähellä 1,5 km kuten Ikeakin :) Biltemassa on myös niitä samantyyppisiä työkalupakkeja sellaisia pystymallisia, joissa on sivutaskuja joita myös askartelukaupoissa myydään...hieman hienommissa väreissä yms. Mut noikin vois tuunata eikä maksa paljon.

tarja.o kirjoitti...

kiitos hienosta mainoksesta:) itse en kyllä olisi huomannut biltemassa käydä. ja tuohan teippi on tosi edullista!! Lisää vaan vinkkejä:)