maanantai 14. tammikuuta 2013

EMM 3/2013

ATC "My secret"
Kuva on A5 kokoisesta kortista joka on ollut Silpputehtaalla pitkään. Ei ole maksanut mitään. Mies toi sen kerran kauppareissulta tullessaan. Täällä Tampereella on sellainen "Taidetta sähkökaapeissa" juttu...no tällä ei ole sen kanssa mitään tekemistä, jos ei sitten se, että mies löysi läjän farkkumainoskortteja sähkökaapin päältä. Olivat jo saaneet liikaannoksen aurinkoa ja tipan vettäkin. "Teet varmaan kortteja joskus!" No kauanhan tuo kesti. Ajattelin korttia tehdessäni jos vaikka mitä, mutta sitten päätin olla selostamatta, että jokainen voi omassa päässään laatia sisältöä kuten tahtoo.Näitä tein sarjan erilaisia samalla kertaa. Katsotaan julkaistaanko peräkkäi vai miten.Teksti on Kotilaiskan "roskispussista". (Tuli palkintona, kiitos!) Pikkuötökkä jostain esitteestä ja reunaraidat Paperilohikäärmeestä saadusta skräppäyspaperinpalasta.Meikkasin tyttöä vähän ja sitten levitin meikit. Korttin pintaa on lisäksi vähän hierretty pahvisella kynsiviilalla. Tekstipohja on värjätty vihreäsi Promarkerilla ja päälle leimattu kuplamuovilla ja punaisella leimavärillä palloja.

7 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Hieno kortti!

Tuire Flemming kirjoitti...

Tuosta kyllä tulee mieleen vaikka minkälaisia tarinoita... Hieno kortti!

Minunkin mies alkaa pikkuhiljaa hoksata, mistä on kyse - laivasta lähtiessämme se laittoi mun kassiin esitteitä: ota nyt vielä tämäkin...

Funchis kirjoitti...

Tjaah, että tommonen mimmi ! Mitä lie tapahtunut, vai menneisyydestäkö hän on esille kömpinyt, vähän jo happanemaan alkanut :) Mutta hieno on esityksesi ja mukavasti mielikuvitusta ruokkiva. (PS. mulla on meneillään fantasia-kirjallisuuden jakso, selittänee näitä outoja aatteitani).

tarja.o kirjoitti...

hieno kortti! varasin yhden kortin sinulle kun se toinen oli jo varattu!!

Kotilaiska kirjoitti...

Raju kortti

Marita kirjoitti...

Vaikuttaa synkälle salaisuudelle, hienosti tehty kortti.

Selma kirjoitti...

Mystiset jutu ovat jännittäviä - niin tämä korttikin.