keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tuunailin Kotilaiskan kortteja!

Kotilaiskan Vaihto & Haaste Kierrätysmateriaalista: " JOKAINEN LÄHETTÄÄ PARILLEEN 3 EPÄONNISTUNUTTA TAI KESKENERÄISTÄ NS: IKUISUUSPROJEKTIAAN SAADUT KORTIT TUUNATAAN JA ESITELLÄÄN BLOGISSA" Ja minulla oli parina Kotilaiska itse. Hän lähetti minulle kuusi "surkeaa ATC korttia" eivät nämä nyt minusta mitään toivottomia olleet!
Päälimmäisessä läpikuultavassa kerroksessa oli punaisia sydämiä. Alta häämötti tuo teksti ja näytti siellä olevan kaksi pientä lintustakin. Kiinnittelin paperin reunoistaan paremmin korttiin ja piirsin tekstin läpi. Leimailin oksia ja uudet isommat linnut. Toisen selkään muste ei tullut kunnolla, mutta ajattelin sen olevan jopa parempi noin.Oksia korostin vähän kultakynällä ja reunoja punaisella leimasinvärillä. "Love is blind"
Kotilaiska oli jo nimennyt kortin "Hiihtokilpailu" Kilpahiihdolle kävi tässä nyt vähän köpelösti, eikä hiihto kiinnosta paljon huvinakaan.Onneksi valkoisen värin alle peitetty mies ja osa tekstistä lähtivät helposti irti. Lisäsin uutta tekstiä tilalle. Jostain pakkauksesta löysin pehmustetta joka on ohutta muovikalvoa. Sitä kiinnitin reunoille hohtelemaan hankena. Hiutaleita, kynsikoristeteippiä ja reunoille, mitäs muuta kuin kynsilakkaa!
Melkein muistan tuoksun! Ja maun suussa?? Olenkos puhunut rumia? Selkääni ainakin olen saanut "Koivuniemen herrasta" sen verran, että laitoin nuo sydämet ihan siksi, että kuvan äiti on viisas ja hellä eikä koskaan lyö pientä poikaansa.Tässäkin poistin saippuan alta pilkottavaa koivunlehteä koska se ei oikein hahmottunut siitä. Leimasin pieniä oksia tilalle. Reunoille lisäsin vihreää ja vielä tuon tekstin ylös.Niin tulevat lapsuuden sunaillat mieleen tästä!
Hieno kuvahan se oli! En sitten kumminkaan ruvennut sitä säälimään vaan purin koko vanhan laiturin ja tein uuden tilalle. Ja tämä tyttö tykkää uiskennella!Tyttö on horisontista ylöspäin kiinnitetty 3d-tarroilla. On siis irti kortista. "Pintaa syvemmälle!"
Tämä tuntui aluksi vaikeimmalta. Kuva niin valmis, että mitä tuohon lisäämään. No asiaa ja sisältöä ja sanomaa! Isompi teksti on siirretty Tuire Flemmingin opettamalla pakkausteippimenetelmällä ja alempi on liimattu ja sen jälkeen väritelty tuon läpinäkyvyysvaikutelman aikaansaamiseksi.Reunoilla musta leimasinväri.
Tästä tuli matkailumainos! Lisäsin tekstit joiden pohjat väritin keltaiseksi Promarkerilla.Lisäsin myös appelsiinin, pikkuperhosen ja palan paperia josta oli leikattu leikkurilla keltaisia kukkia. Kiitos kivasta haasteesta KOTILAISKA!

7 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

hienosti olet tuunannut kotilaiskan kortit!! uimari tosi hieno:)

Kotilaiska kirjoitti...

OI! Mä tiesin että sä saat näistä kaikista tosi hienot, upein on musta toi eka jossa on noi linnut ja myös se uimari kortti on nasta ja hämmennyin suorastaan miten hienon kortin sait aikaseksi tosta hiihtokortista.Upeita kaikki tyynni. Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!
Kiitos myös mulle lähettämästäs paketista, ensin ihmettelin että mikäs väärinkäsitys on sattunut ja sit vast luin kirjees. Aiheellinen oli varoitus ettei niitä sähkösaunassa saa poöttaa kun meil on just sellanen mut keittiös on puuhella jossa ne vois polttaa mut tokkopa, annan nyt asian hautua ja katotaan sitten mikä niitten ulkomaanihmeitten kohtalo on.Mulla menee nyt tovi ennen ku pääsen tuunaamaan kun ollaan viikonloppuna lähdössä kyläilemään ja päästään myös taidenäyttelyyn ihan Ateneumiin taas kerran,Mulla kun on onni olla siellä työskentelevän nausihmisen käly.Mutta katsotaan jos sitten maanantai iltana vaikka saisin jotain aikaan.
Ja nyt jo voi alkaa tehdä niitä ystävänpäivä ATC kortteja niille jotka on ilmottautuneet vaikka sähän olet varmaan tehny jo kaikki ja kuorikin on postimerkin nuolasuu vaille valmis :)

Funchis kirjoitti...

Hienot tuunaukset. Jälki on ihan "sun näköistäsi" eli upeeta ! Uimari on aivan ihmeellinen, tai sen ympärillä lilluva vesi.

Sanna kirjoitti...

Todella upeita tuunauksia! Melkein tekee mieli kysyä, että teetkö "tilaustöitä", sillä voisin kyllä lähettää aika läjän kortteja tuunattavaksi :)

tarja.o kirjoitti...

kiva kun tykkäsit postistasi mutta paatko s.postia tulemaan että muistaisin minkä ihmeen tilkun olen lähettänyt sinulle:)) jos vaikka löytyisi seuraavaankin lähetykseen tarpeellista:)

vikke* kirjoitti...

Waude!! Kiva idis ja hienot on tuunaukset.
Blogissani on jotain sinulle :)

kotilaiska kirjoitti...

Heippatirallaa! Nyt on kaikki 6 tuunattuna, piti tuunata ne väärät puoletkin mut ei tullukkaan inspistä. kuvat korteista näet kun klikkaat mun nimee.
Niin eikä se valokuva ollutkaan mikään hek.koht. vaan kirppislöytö mut samapa tuo, seilatkoon nyt vähän aikaa josko joskus jostain löytää kodin.
ompas tossa edellisessä kommentissa hirveesti virheitä