torstai 10. tammikuuta 2013

"Näyteikkuna"

Postikorttikokoinen leimailu torsoleimasimella. Uusi ompelimosetti Paperilohikäärmeestä. Teippinauha joululahjalaatikosta (väriä viherretty lisää) Sydän saatu Sanna Saksijalta (Sitäkin väritelty vihreällä Promarkerilla)Kiitos!

11 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

Jylläpä on kaunis!! Olet tuossa leimailussa kyllä tosi taitava, itse en osaa ollenkaan!

Maca kirjoitti...

Samat sanat kuin Tarja, itse en osaa.

RaijaAnnikki kirjoitti...

Kerrassaan ihania kaikki -tuossa allakin. Sinne "lohikäärmeeseen" on mentävä käymaan kun sinne naapurikaupunkiin lähden.

ViliMarika kirjoitti...

tuon näyteikkunan putiikkiin voisin astuakin sisälle. Kauniita sävyjä, sopivan syntistä, värejä!

JIPe / EiJuPi* kirjoitti...

hieno!

sirkkis09 kirjoitti...

Hei! Sain tänään Inspis-Lumiukkosi.
Todella kaunis ja huoliteltu kortti, kiitos!
Tämän leimailukorttisi väritys on taitavasti tehty.

Funchis kirjoitti...

Onpas ärhäkät kurvit ! Mun tuppaavat oikenemaan jotenkin oudosti noiden pehmusteiden lisääntyessä. Kuis sää monivärisiä leimakuvia teet, jätätkö hermot pöydälle ja alat väritellä vai ?

Sisko kirjoitti...

Tämä kortti on leimattu Distress Ink värillä: aged mahongany. Sitten olen värittänyt vihreällä Promarkerilla väri:Lime green. Vähän korostusta puuväreillä.
Olen hurahtanut leimoihin kieltämättä. Enkä koe olevani mitenkään erityisen taitava.Varmaan siksi, että huolellisuus ja tarkkaavaisuus on kuitattu aina sanalla:"kummallinen!"

Silkku kirjoitti...

...On hieno on:)

Kotilaiska kirjoitti...

Ihana kortti, minullakin on tuollainen torsoleimasin mutten oo viel ikinä käyttäny HÖH!
TAMMIKUUN "ROSKA" VAIHDOSTA: Suomi24:ssä jotain häikkää ja ilmoitan nyt näin että minä olen sun paris vaihdossa että lähetäppäs sitten mulle 3 epäonnistunutta ja/tai ikuisuusprojektias mulle tuunattavaksi HUOM! Minä saan pitää ne sit ominani kun oon ne tuunannu.Jos haluut lähettää useamman ilmota pika pikaa montako niin laita sulle saman määrän :)Mulla nimittäin löytyy vaikka ja kuinka Mutta virallisesti siis vain kolme.Niin ja ikmoitukset poikkeuksellisesti ny sit blogiin kommentteihin ku en tie pääsekö tonne sähköpostiin koska vai milloinkaan

Tuire Flemming kirjoitti...

Ihana kortti. Eksyin sitten sinne Paperilohikäärmeen nettikauppaan ja odottelen nyt mallinukkestanssiani ;)