maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kotilaiska Tampereella!

Hain Kotilaiskan linja-autoasemalta ja vein Paperilohikäärmeeseen. Tarkoitus oli vaihtaa kuulumisia, kortteja ja tehdä vähän uusiakin ja tietysti kaffiteltiinkin.
Teimme niin, että jokainen aloitti kortin/ kortteja ja ne kiersivät kaikkien jatkettavana. Aihe vapaa jne. Ensimmäisen aloituksen sai jokainen itselleen ja loput arvottiin. "Onnetar" ei osannut laskea...tai jotain, mutta lopuksi kaikki väittivät olevansa tyyväisiä.
Neljän sarja ATC-kortteja. Kaikki neljä olen aloittanut itse! Hoksasin sen juuri.. Ylimmäinen on se ensimmäinen "Nappijuttu!" toinen on "Kuka liimasi perhosen" joka ei varmaan ehtinyt ihan kaikkien luona edes käydä.Sannan nimi on omani lisäksi kortin takana. Seuraavana "Nähtävyys" joka muuttui niin paljon liikkuessaan, että en tuntenut aloittamakseni. (Välillä jotkut kortit muuttuivat niin, että oli naurussa pitelemistä! Mutta hienoja tuli kaikista eikä huumorinviljely suinkaan haitaksi ole!) Viimeisessä kortissa on "Herkkutorni" joka samalla esittelee yhden uusista leimoistani. Hienosti keksivät tuon nauhan laittaa! Ihan kuin leima olisi sen päällä osaksi. Ei ole, siihen on lisätty pahvirengas. Nam! Nam!

Kiitos oikein paljon kaikille mukana olleille! Kiitos Kotilaiskalle, että käynnistit tämän! Kiitos Elinalle, että päästi meidät Paperilohikäärmeeseen!

4 kommenttia:

Manumiina kirjoitti...

Kunpa olisin ollut mukana, mutta sattuneesta syystä...
Hienoja kortteja olette vaihtaneet ja askarrelleet. Uskon, että teillä on ollut tosi mukavaa :)

Sanna Saksija kirjoitti...

Kiitos sinullekin Sisko järjestelyhommista! Oli ihana päivä! Hienot kortit sinulle tuli.
Ihan pakko mainita, että ei tuossa herkkutornissa ole erillistä pahvirengasta, vaan "joku" on leikannut sen alkuperäisen leimakuvan rinkulanreunat paperiveitsellä avonaisiksi ja pujottanut nauhan väliin.

Sisko kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Kiva kun pääsit mukaan. Olikohan se "joku" Sanna Saksija?? =o)

faerierebel kirjoitti...

Kiitos teille, oli aivan mahtavaa :) Otetaanhan uusiksi?? :D

Hanna