torstai 7. maaliskuuta 2013

Päivän lehti haasteeseen.

Meille tulee vielä Aamulehti jonka olemme saaneet sellaisena "tilaa maksutta ystävälle" tarjouksena. Tytön kuva päätyi korttiin tasku mallisena. Jatkoin hiuksia kuvan ulkopuolelle. Tuo lehti oli sarjakuvassa. Liimasin sen Bilteman kaksipuoliteipille. Sanomalehdestäkin tulee tarpeeksi napakkaa ja se valkoinen suojakalvo on sopivan liukaskin tuohon taskussa liikutteluun. Perhosen taskunpuoleisen siiven suojasin myös sillä teipillä, että ei perhosen siipiliima tuki taskua.Nyt odottamaan aurinkoa, että nähdään valkovuokot ja perhoset ajallaan!

6 kommenttia:

tarja.o kirjoitti...

tosi kaunis kortti:) Hienot kuvatkin olet lehdestä löytänyt!! hyvä idea tuo tasku:)
sen verran, että tämä lehtien silppuaminen on ainoastaan macalle haaste koska teki uuden vuoden lupauksen:)) me muut tehdään kun siltä tuntuu vaikka melkein joka päivä tulee tehtyä!!
Varasin pyytämäsi kortin, olet sitten vielä yhden saannissa:)

ViliMarika kirjoitti...

Kaunis! Hymyilytti muistikuva siitä, että sain noottia yli reunojen rönsyistä. :D No, siellä se vaihdettavissa on edelleen, mutta minusta näissä rönsyissä on vain SITÄ JOTAIN! Kesää ikävä korttiasi katsoessa.

Funchis kirjoitti...

Kevät on vihreä ja pääsiäinen myös, mutta trelaisilla on ollut tosi tylsää. Hienoja ideoita kortissasi, tuo taskujuttuhan täytyy ottaa joskus "lainaan". Kyllä lehdistäkin saa ihan kelvollisia kortteja ja näköjään ideoimalla yhä vain upeampia. Odotan mielenkiinnolla jatkoa. (pahus kun työ häiritsee ainakin minun kortteiluani) Tosi kiva, että Tarja O sai sinut ylipuhutuksi mukaan.

Maca kirjoitti...

Onpa upea kortti ja hieno toteutus.

Riina Itkonen kirjoitti...

Jopas ponnahti kommnetointiluukku tännekin, kiva juttu ! Arvonnassa olet mukana !

RaijaAnnikki kirjoitti...

kaunis kortti ja hienosti on aamulehtikin päässyt esille.