tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kruununvalmistuksen lyhyt oppimäärä


1)Ylimmässä kuvassa kaikki tarvittava. Puuttuu ainoastaan kuumailmapuhallin. Omani on edullinen rautakauppalöytö. Tätä hommaa ei varmaan oikein muulla menetelmällä tehdäkkään. Siis jos on teippiä tai tuo silkkipaperi yksinkin. Ei onnistu hellanlevyllä kuumennus. 2) Toisessa kuvassa on acrylpalikka jossa myös on varmuudenvuoksi pala 2-puoliteippiä. Silkkipaperi on teipattu. Vähän meni teippi ruttuun, mutta tää on pikakurssi! 3) Leimasin on kiinnitetty acrylpalikkaan ja leimasinta painetaan Ink it up "väriin" mun sieni on vähän saanut väriä leimasimista, mutta ei haittaa. Näkyy paremmin mihin leima tulee. Tahallaan ei toki kannata sitä sotata. 4) Tässä välissä putsaan leimasimen peppupyyhkeellä. 5) Tässä näkyy leimattu kuvio himmeästi 6) Paperi alle ja kaadetaan reilusti embossausjauhetta päälle. 7) Tässä kuvassa jauhe on vielä kuumentamatta. Ylimääräiset koputellaan varovasti takasin paperille. 8) Tässä välissä on kuumennus suoritettu. Vähän liikaakin, sillä teippiä ei ole tarkoitus rutata. 9) Ylimääräiset jauhot on helppo paperilla laittaa takaisin purkkiin. 10) Kruunut valmiiksi leikattuina. Leikataan tarkemmin kun käytetään..nyt oli niin pikana tämä, että ehdin kipaista asioille. Kysykää jos on jotain epäselvää! Ja jos toiminnassani on jotain paranneltavaa niin sanokaapa sekin. Hyvää alkanutta viikkoa!
Linkkejä muille kursseille:http://www.finnstamper.com/ideat/ohjeet/embossaus.html Ajattelin laittaa enemmänkin, mutta sitten tuli mieleen, että pitäisi kait kysellä lupakin jne. Googlettamalla EMBOSSAUS löytyy näitä varmaan pilvin pimein. Tämä menetelmä jonka tässä omilla kuvillani esittelin on vähän poikkeuksellinen verrattuna ihan korttipohjalle leimaukseen ja siksi halusin sen jakaakin.

2 kommenttia:

Funchis kirjoitti...

Oi ihanuus, että laitoit tuollaisen ohjeen. Oletpa kiltti ! Voi kun olisi aineita, pitänee luuhata nettikauppoihin katselemaan, täällä pikku-cityssä kun ei tunneta moisia.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau mikä postaus. Kiitos