keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Askarteluvuoren ATC-vaihto # 7

 sofiiaiia/ metallia
sofiiaiia/ kangasta
silpputehdas/kangasta
silpputehdas/metallia

Askarteluvuoren ATC-vaihto 7:  piti tehdä kaksi korttia .Askarteluvuorelta saimme osoitteen minne kortit lähetetään.  Silpputehtaalle saapui kaksi viehättävää tulkintaa annetusta aiheesta. "Yöperhonen" ja "Prinsessapäiväunelmii" Molemmat kortit todella kauniit. Kangaskortissa on kangasta koko kortin pohja.
Turkoosit siivet ilmestyivät mukana. Ne ovat varmasti irronneet yöperhoskortista. Odotankin näkeväni kuvat sofiiaiialta niin saan liittää ne oikeaan kohtaan kortissa.

Silpputehtaalta lähti kaksi korttia vastaanottajalle Piia. Kangaskortti oli Minni. Siinä on kankaasta leikattu Minni kehyksineen, kangasta on myös rusetti ja nauha.
Minni on embossattu.

Metallikortti on "Steampunkwoman" kortin mustaan mattapohjaan on leimattu rattaita ja embossattu kello. Nainen on koottu erilaisista metalliosista. Kädet liikkuvat. Teksti on kirjasta.

Kiitos hienoista korteista sofiiaiia! Kiitos Vikelle kivasta haasteesta. Piialle pahoittelut, että vähän oli postitus myöhässä.

6 kommenttia:

vikke* kirjoitti...

Hienoja kortteja!!

*Piiku* kirjoitti...

Kyllä on hienoja!! Niin odotan että posti vielä kortit minulle kiikuttaisi, mutta taitaa olla postipoika laittanut ne omaan taskuunsa :(

Sisko kirjoitti...

Tää juttu ottaa päähän! Postissa töissä varkaita?? Osoitteet oikein ja merkit. Punnitsinkin sen kirjeen.

Sisko kirjoitti...

Laitoin tänään postiin palautetta tuosta kadonneesta lähetyksestä. Saa nähdä mikä seli seli sieltä tulee.

Unknown kirjoitti...

supplémentaire lecture meilleures répliques de sacs de créateurs essentiels meilleures répliques de sacs de créateurs voir ceci réplique gucci

tanotea kirjoitti...

reference z2v28d0u67 gucci replica bags replica bags china free shipping replica kipling bags hermes replica handbags a2n15q1o92 replica bags qatar replica bags nyc look at more info d2h55v8s07 7a replica bags philippines