lauantai 14. syyskuuta 2013

ATC "Yön valvotut tunnit"  Gellitausta johon on piirretty mustia palloja "sabluunan" läpi. (kappale jostain pojan lapsuudenaikaisesta rakennussarjasta) Taustaan on myös leimattu mustekynän teriä jotka eivät paljon kuvassa edes erotu. Käkikello on liimattu Bilteman kaksipuoliteippiin ja leikattu ääriviivatarraksi. Kuu on "pallo" joka on leikattu Big Shotin mukana tulleilla stansseilla. On niiin pyöreä etten saksilla saa. Teksti kirppiskirjasta. (eivät ihan heti lauseet lopu =o)
Tuota yövlvomista mietin..jos on nukkumaanmeno unohtunut niin tuohon kahden pintaan melkein kumminkin on jo mennyt sänkyyn ja nukahtanutkin. Jos on ajoissa mennyt nukkumaan niin ihan kahdelta ei vielä ole hereillä. Kolmen jälkeen vasta alkaa yleensä yövalvominen. Toisaalta kun on helposti nukahtava, huonosti nukkuva, usein valvova, niin tulee kyllä valvottua kaikkinakin yön tunteina. Toisaalta teksti kortissa ja oma elämäni eivät oikein kohtaa...en minä juurikaan yöllä tee mitään.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hieno kortti! Upeat vastavärit ja tuo teksti on totta! Itse kyllä nukun kuin tukki, mutta olen kuullut monen sanovan juuri tuon saman ajatuksen ;)

Puuhis kirjoitti...

Tämä on hieno! Mahtavat värit.