torstai 11. elokuuta 2016

A love story


ATC "A love story" on tehty korttikaverilta saadusta kuvasta.(Kiitos!) Se oli liian pitkä korttiin joten leikkasin keskeltä palan pois ja yhdistin kuvan uudelleen. Kortin reunaan on kiinnitetty pala revittyä tekstipaperia.Alareunassa stanssattuja kukkia ja lisänä vielä pieniä jämäpaloja sinisestä stanssauksesta.

Alempi on ATC "Augusta" Kaikki siniset palaset ovat stanssauksen ylijäämää.Valokuvan olen saanut kaverilta. (Kiitos!) Stanssasin kuvan pyöreäksi. Sitä se oikeastikin on, mutta on vaan neliön sisällä.

Huiskis! Taas on jo torstai. Viikonloppu lähestyy. Ensimmäinen kouluviikko pikkuisille koulun aloittaneille!

6 kommenttia:

Maca kirjoitti...

Hienoja kortteja!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita.

Sisko kirjoitti...

"A love story" varattu...

Fairytale kirjoitti...

Ooh mitä kaikkea kivaa oot puuhaillut viime aikoina ja saanut kivaa postia. Toi Love story on ihana. Mulla nyt teemana uuden rakkauden manifestointi ja keräilen siksi kaikenlaisia siihen liittyviä atc-kortteja. Jos löydät multa jotain minkä haluisit tohon vaihtaa niin olisin otettu. Tai sit voidaan oottaa että saan lisää tehtyä, jos pääsisin niihin silppuihinkin joskus käsiksi. Tosin pariin atc-korttiin jo sainkin silppuja, mut en oo viel laittanu vaihdettavien sivulle blogiini.

Fairytale kirjoitti...

ai hitsi nyt vasta huomasin et se olikin jo varattu, no, katsellaan. Mut ois kiva sinunkin kanssa jossain vaiheessa vaihdella :)

Armiida kirjoitti...

Kiitos korteista ja kaikesta muusta mikä mukana tuli. Kortit olivat niin ihania. Ne stanssatut kuviot mukava lisä, tulevat varmastikin käytettyä.