sunnuntai 21. elokuuta 2016

Ihanaa postia Alice K:lta!

ATC "Maatuskavauva Sini"on jo ollut Silpputehtaalla jonkin aikaa. Kuvattunakin. Nyt kun aloin tänne tehdä juttuja huomasin vauvankin tahtovan näkyville.
Ihanat värit! Ja sudenkorento ja maatuska ja kaikki muukin!
Kiitos vaihdosta Alice K.

Arvaa tekisikö nyt mieli tehdä uusia kortteja? Nyt vaan on näitä "konttorihommia". Yritän merkkailla blogiin eilen Valssissa vaihdetut kortit. Siis ne jotka menivät vaihdossa. Olenhan luvannut hoitaa merkinnät kommentteihin, koska minulla ei ole sitä vapaiden korttien kansiota.
Vaihto-ohjeet reunapalkissa.

3 kommenttia:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Onpa huippu suloinen kortti.Tässä pitää toipua eilisestä että saa esille "jäänneet" kortit..ehkä vähän tuunatakkin.Kiitos.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Suloinen kortti ja ihastuttavat värit.

alice k. kirjoitti...

Tee ihmeessä sellainen sivu, se on tosi kätsä ja nopea päivittää. Kun oot 'sisällä', katso vasemmanpuoleista sivupalkkia, valitse Pages ja 'create new'. Sitten vaan joka kerta blogiin lisätessäsi kuvan lisäät sen tännekin. Tietty nyt alkuun on vähän hommaa kun joudut kaivelemaan kaikki valokuvat. Mutta ehkä se menee helpostikin, jos käyt läpi jäljellä olevan korttipinon kanssa.
Minä ehdin jo päivittää vaihtokorttisivuni, nyt se on taas ajantasainen. Lisäsin kaikki uusina, jotka olin tehnyt Tampereelle 'jemmaan' mutta jotka ei siellä menneet.
Kiva oli tavata!