tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kone/ alkoholimustekokeilu


Acrylpalaan laitettiin alkoholimusteella väripinta ja siihen painettiin leimasimella kuva joka yritetään heti pyyhkäistä pois.. Onnistuessaan tämä tuottaa läpinäkyvän kuvion värilliselle pohjalle. En oikein onnistunut joten painoin kuvion uudestaan samaan kohtaan ja kun ei vieläkään lykästänyt hioin koko pinnan pahvisella kynsiviilalla. Sen jälkee uusi leimaus. Kiinnitin läpyskän Geisha laatikosta leikatulle ATC kokoiselle pohjalle Glossylla, mutta ei sekään oikein mennyt putkeen joten leikkasin sen laatan ääriä myöden pois. Siitä jäi siis vain lisätausta ompelukoneelle. Liimasin laatan kaksipuoliteipillä tähän mielestäni kauniiseen ATC pohjaan joka on pala kortteiluystävältä saatua paperia, jossa siis tuo ruusu oli valmiina. Tekstin leimasin ohuelle silkkipaperille. Kiinnitys kaksipuoliteipillä ja päälle vielä kynsilakka.Reunakorostukset leimasinvärillä. Ajattelin tällä osallistua inspishaasteeseen...no ei onnistunut sekään. Aihe ei ollutkaan KONE vaan SÄHKÖLAITE ja tätähän pitää käsin veivata. En muuten ole koskaan kokeillut ommella tämmöisellä.

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau, onpa jännä tekniikka. Upea taideteos.

Funchis kirjoitti...

No jo oli huonon onnen kortti, mutta silti oikein upea ! Tuo konekuvan neliö näyttää ihan akryylipalaselta itsekin, jotenkin läpikuultavan näköinen.

Sisko kirjoitti...

Sehän on akryylpala. Siihen laitettiin se alkoholimuste ja sitten painettiin leimakuva ja heti pyyhittiin paperilla pois..ei sujunut kuin Strömsössä. ...

Funchis kirjoitti...

Ai se onkin ! Minä kun luulin, että sitä akryyliä käytettiin vain kuin leimasimena. Hah !