perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kotilaiskan lempiaiheet ATC-korteissa osa 1

"Maatuska" Kaavalla leikattu vaatteet ja huivi, naama lisätty ja piirretty. Korostuksia tehty geelikynällä. Reunakorostukset kynsilakkaa. Kotilaiska sai myös kaavan.

"Sammakko" Taustan puukuvio on muutettu Promarkkereilla vihreäksi, sopii kuvaan paremmin näin. Lisätty kiiltokuva alareunaan ja siihen timantti. Kruunu on embossattu ohuelle silkkipaperille joka on etukäteen kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin. Embossauksen jälkeen leikattu muotoonsa. Reunakorostukset kynsilakkaa.

"Vaaleanpunainen" Kuvassa vähän luonnollistakin vaaleampi. Keiju on kiinnitetty Bilteman kaksipuoliteippiin ja leikattu irti ääriviivoja myöten. Kuva on lahjapaperista. Ensimmäinen taustapala leikattu kuviosaksilla ja kiinnitetty valkoiseen joka on sitten vasta leikattu samoilla kuvioilla. Kortin reunat viimeistelty  kynsilakalla.

"Ompelu/Käsityöt" Tausta on koottu paloista jotka jäivät yli kun tein korteille kuoret. Musta kuvio kulmassa on kuvioleikkurilla  leikattu. Torsoleima on uusimmasta setistä jonka hankin Paperilohikäärmeestä. Reunoissa musta kynsilakka.

"Meri" no en tiedä onko oikeasti..mikä on makeanveden mikä suolaisen veden kala??? Iso rumilus on vanhasta koulukirjasta ja pienempi ja nätimpi kirppikseltä ostetusta kalakirjasta. (Jos ees vähän olisin lukenutkin niitä ehkä tietäisin ovatko nämä meressä) Kynsilakkaa kalojen kyljessä ja kortin reunoissa.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi että ovat uoeita kaikki

Kotilaiska kirjoitti...

Niin että jos ei mistään muuten maatuskaa löydy niin se tehdään ite, upeeta, mahtavaa . Samoin kun sammakon kruunu, olet tosi näppärä ja viitseliäs.Vaaleanpunainen keijukaiskortti suoraan keskelle mun sydäntä.Leimasintaiturin taidonnayte,ihan hävettää oma yritelmäni mutta millee sitä muuten oppii jos ei opettele ja kalat välkehti kuin olisivat suoraan merestä nousseet mua kurkkimaan, kyllä pitäs jo munki kokeilla tota kynsilakkaa